• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry Skarby :) ja dzis wolne w końcu :) ale wczoraj mój rozbierał piec, syf w całym domu, musimy wszystkie cegły jeszcze powynosić, to sprzątania będę miała. Ja mam wizyte u gina 22, mam nadzieje, że przepisze mi clo.

reklama
bo te opoznienie to pewnie przez histeroskopie. histero mialam w 20 dc a pierwszy okres mialam w 45 dc. teraz jest druga @, wiec teraz licze tez na przesuniecie.
nie wiem czy pamietacie , kiedys obkupilam sie w gemini, testy owu i ciazowe, a pozniej okazalo sie ze musze czekac na histero... jak sie nie myle to mam nordtest'y w domu. nie wiem czy one sa cos warte...

Dzol, właśnie
Sikaj sikaj bo my już tu jak na szpileczkach
Nuria wykupiłam ci clo
Wyślę na pewno w poniedziałek bo dziś jest taki skwar,ze już o 9 rano pełzałam po chodniku [emoji30][emoji30] kuzwa nie ma czym oddychać
I do tego jeszcE to gardło , mam nadzieje ze nie dostanę gorączki bo sie wkur*ie

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Dzień dobry Skarby :) ja dzis wolne w końcu :) ale wczoraj mój rozbierał piec, syf w całym domu, musimy wszystkie cegły jeszcze powynosić, to sprzątania będę miała. Ja mam wizyte u gina 22, mam nadzieje, że przepisze mi clo.
O nie... Wiem coś o tym. Dwa lata temu rozbieraliśmy dwa piece kaflowe i westwalke. Masakra wszyscy i wszystko czarne [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol nordtesty polecaly nasze dziewczyny[emoji3] rob i nie gadaj[emoji1][emoji7]
Carmen dziekuje[emoji173] wyslij mi pozniej na priv nr konta to Ci kase oddam[emoji2]
U nas az tak goraco to nie jest. Mi jakos zimno, w kurtce siedze ale ja mam klime na uczelni dlatego. I mi zwyczajnie zimno[emoji1]

Co polecacie do opalania? Jakis olejek? Cos dobrego aby sie ladnie opalic ale nie spalic?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria najlepsza oliwka dla dzieci tyle ze właśnie na nią idzie sie spalić:)
Kurde czy to normalne ze codziennie mam krwotoki z nosa ? [emoji37][emoji37]

oar843r80zp6bzlz.png

dzol siusnij tak oo [emoji4] nordtesty sa extra [emoji6]

Nuria oliwka [emoji106]

Carmen nie masz ciśnienia?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

reklama
Ciśnienie dobre, czuje sie dobrze poza tym ze często mi leci ta cholerna krew .
Może dlatego,ze choróbsko złapałam ???

oar843r80zp6bzlz.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry