Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też bym nie oddała - a jak już faktycznie by przyjechał to bym mu przez okno rzucała ...Nuria wystaw przed dom i daj mi adres. Kuźwa zaraz z siekiera tam pojadę i wszystki w drobny mak rozpieprze [emoji35]
A tak serio to nie oddawaj mu tych rzeczy. Bedzie miał satysfakcję ze mieszkał u takiej naiwnej za darmo, prała mu, gotowała, na kasę ja oszukał i jeszcze wszystkie swoje rzeczy odzyskał. O nie. Ja to bym nawet ubrania cięła jak leci [emoji35][emoji35][emoji35]
Wiecie co mi napisał? Smsem? Ze powinien dostac wiecej pieniedzy niz polowa bo przeciez on kupil nowe meble, dal na remont lazienki i inne rzeczy, a ja z mojego stypendium naukowego tylko sie dorzucalam[emoji33]
Boze nie wierze, mieszkalismy u mnie, cale pietro bylo nasze, tylko do rachunkow sie dorzucalismy, wiec mieszkalismy tam jakby za darmo. Moj ojciec nam remont robił, tez za nic. A on teraz mi wylicza co on zrobil i na co dal? Nie wierze po prostu
Carmen jutro pogadamy ok ja dzisiaj nie jestem wstanie tak mi sie rece trzesa po tym co powiedzial i to przez smsa[emoji26]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co mi napisał? Smsem? Ze powinien dostac wiecej pieniedzy niz polowa bo przeciez on kupil nowe meble, dal na remont lazienki i inne rzeczy, a ja z mojego stypendium naukowego tylko sie dorzucalam[emoji33]
Boze nie wierze, mieszkalismy u mnie, cale pietro bylo nasze, tylko do rachunkow sie dorzucalismy, wiec mieszkalismy tam jakby za darmo. Moj ojciec nam remont robił, tez za nic. A on teraz mi wylicza co on zrobil i na co dal? Nie wierze po prostu
Carmen jutro pogadamy ok ja dzisiaj nie jestem wstanie tak mi sie rece trzesa po tym co powiedzial i to przez smsa[emoji26]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

O kur*wa, ale ma tupet. Wiesz co, weź tyle kasy ile ci da, ale za to wypie*dol jego rzeczy. Niech za nadmiar gotówki kupi sobie nowy tv i konsole [emoji35]