Wonderful
Fanka BB :)
Nie ma innej opcji. Ty gon swojego na badania albo suplementy.No niestety. Latwo powiedzieć [emoji58]
Ale i my sie doczekamy [emoji110][emoji110]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma innej opcji. Ty gon swojego na badania albo suplementy.No niestety. Latwo powiedzieć [emoji58]
Ale i my sie doczekamy [emoji110][emoji110]
Jak mu powidzialam ze dostal listek witaminek od ginki to sie usmiechnal i mowi: oooo pierwszy raz nam cos dala [emoji6]Nie ma innej opcji. Ty gon swojego na badania albo suplementy.
Dobrze to kupuj i go faszeruj. [emoji3]Jak mu powidzialam ze dostal listek witaminek od ginki to sie usmiechnal i mowi: oooo pierwszy raz nam cos dala [emoji6]
Kupie i bede mu wciskać [emoji23][emoji23]Dobrze to kupuj i go faszeruj. [emoji3]
Niech spróbuję nie brać [emoji3]Kupie i bede mu wciskać [emoji23][emoji23]
O jej to duuuuzo zdrówka. Szkoda, że wredota przylazlaHej gratuluje sosenka
Meluje @ zawitala 25dc 3 dni na wczesnie do tego biore antybiotyk chora jestem angina grypa i goraczka masakra laparo odwolane i tak kuruje sie buziaki
Zdrówka [emoji110][emoji110]Hej gratuluje sosenka
Meluje @ zawitala 25dc 3 dni na wczesnie do tego biore antybiotyk chora jestem angina grypa i goraczka masakra laparo odwolane i tak kuruje sie buziaki
Nie nie miałam. A robiłaś test?hejka dziewczyny@ spóźniała sie 4 dni i dostałam @ 5.01 i trwal niecałe dwa dni, brzuch normlanie bolal jak przy @, potem jeden dzien nic nie bylo i na drugi dzien znowu plamienia byly, zawsze po @ malały mi piersi a teraz nie nadal sa lekko nabrzmiale, czy ktoras z was miała coś podobnego?