anula88
MAMY SIEBIE :0)
Zobaczymy czy taki konkret będzie haha czaruj [emoji39]No to jest konkret.[emoji106]
Ja z Młodą testowowalam 19.02 [emoji16]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobaczymy czy taki konkret będzie haha czaruj [emoji39]No to jest konkret.[emoji106]
Ja z Młodą testowowalam 19.02 [emoji16]
Ja czarownica spid Łysej Góry...[emoji6]Zobaczymy czy taki konkret będzie haha czaruj [emoji39]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Hahaha [emoji23]Ja czarownica spid Łysej Góry...[emoji6]
Takze tego....[emoji4][emoji23]
No to odliczamy [emoji3]Mania ja już wszystko wiem ! Testuje 16.02 [emoji847]
A ja Ci powiem tak , spokojnie o ciążę nie tak łatwo [emoji6]No to by było na tyle z odkładania starań. Mój małż zapomina o gumkach już w pierwszy dzień po @ ... A ja też się zorientowałam już po fakcie... Ehhh... I zaufaj chłopu jak mówi że będzie pamiętał.
Anula racja. Trzeba brac byka za rogi jak jest szansa [emoji106]Wczoraj tak rozmawialiśmy i odrazu mu zapowiedzialam zrobić nawet jak będę miała kuzwa 5 pęcherzyków dominujących to podchodzę do iui i nie zastanawiam się ani chwili [emoji39]
Dobre [emoji16] odzwyczail się. [emoji6]No to by było na tyle z odkładania starań. Mój małż zapomina o gumkach już w pierwszy dzień po @ ... A ja też się zorientowałam już po fakcie... Ehhh... I zaufaj chłopu jak mówi że będzie pamiętał.