reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ładnie kota urzadzilas, upałów brak teraz i zmarznie :)
Ja po wyczesaniu psa to mam pełne reklamówki sierści. Mogłabym kołdrę z poduszkami wypchać :D

Rene a jak długie masz cykle? Jeśli 28 dni to najprawdopodobniej owu występuje między 13 a 15 dniem cyklu. Może kup sobie w następnym cyklu testy owulacyjne?
U mnie na owu jest dużo śluzu, wodnistego albo rozciagliwego, spadek temp.(w dzień owu) ból jajników i taka czuję się pełną energii, bo już po owu to temp. rośnie, ciągle chce mi się spać i bolą piersi, ale to akurat nie zawsze.

Agnesis mam 28 dniowe. A test robiłam w tym cyklu i to w 13 . Zobacz to jest foto.
1468657219920.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468657219920.jpg
    1468657219920.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 237
Te testy w 13 dc robiłam jeden o 17 i potem jeszcze o 21 to krecha była taka sama na następny dzień już bledsze. Dziewczyny mam pojebane pytanie sorry za słowo. Ale czy jeśli stosunek był w tym dniu czyli 13 dc a potem do teraz nic to ma prawo coś zaskoczyć. Kochałam się wtedy kiedy test był najciemniejszy. Pytam. Bo w tamtym cyklu codziennie i nic

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Rene czyli identycznie jak ja. Też w 13dc wyszły mi najmocniejsze kreski, choć mi się wydawało, że za słabe na pozytyw, to jednak były pozytywne. Po prostu ciężko jest trafić w sam szczyt LH. Owu w 14dc.
Myślę, że przytulanki w 13dc u Was mogą coś przynieść, bo jak jajo pękło to plemniory już tam czekały ;)

image.png

reklama
Do góry