Cześć dziewczyny;-) Faktycznie dzień ponury...hmm, ale co zrobić.. Nie mniej jednak nie zmienia to faktu, że niedługo będzie lato i będzie fajnie (miejmy nadzieję

).
Nikusia spoko, już załatwiłam lutkę, ale dzięki, że chciałaś pomóc. Relacje z mężem dobre, poza tamtym incydentem co pisałam to jeszcze później zdarzyło się raz, że na mnie burczał, ale potem przestał mnie wkurzać i jak do tej pory jest spokojnie. A to dobrze, bo jak on zaczyna te swoje pretensje to mi się odechciewa wszystkiego i wogóle chodzą mi wtedy po głowie różne czarne myśli, że przez ten stres coś stanie się złego naszemu małemu stworzonku.. Ale wiesz co, słyszałam, że to normalne że mogę być przewrażliwiona i że hormony wywołują we mnie te smutki, więc zaczynam obwiniać te hormonki bardziej niż męża... Tak zauważyłam, że on trochę też nie rozumie zachowania i samopoczucia kobiet w ciąży, bo pewnie byłby bardziej wyrozumiały.. A on nie dość, że jakieś wojny ze mną toczył, to jak widzi że pół dnia w łóżku spędzam, albo, że mi coś brzydko pachnie, albo nie smakuje jedzenie to się strasznie dziwi, albo śmieje ze mnie

Aż dostał ochrzan od mojej mamy ostatnio
zjola tak naprawdę to chyba cud żeby się połapać że jesteś w ciąży, bo tak właściwie objawy zbliżającej się @ wyglądają zupełnie tak samo jak objawy wczesnej ciąży, dopiero później zaczynają się inne objawy... no ale wiesz, zawsze są szanse

więc dopiero się okaże, jakby co to trzymam kciuki

No a jak mi się udało, to Wam na sto procent się uda, to jest więcej niż pewne!!
Ja również fluidki Wam przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~