reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kwiatuszek super :)) bardzo się cieszę ;) ratujesz mi życie ;) zawsze to o wiele lepsze rozwiązanie niż płacić dodatkowe 200 zł lekarzowi zdziercy :P nom, dobrz dobrz..a więc mam dług wdzięczności :** kochana jesteś ;)

Poniedziałek :crazy: nie lubię ich strasznie..., mało tego pada deszcz, jest zimno i masakra jakaś totalna...
Wikulaa... jesteś:-) bo już Cie do tablicy wywołać mieliśmy :tak:, zerknęłam na Twój wykres i widzę, że IUI odwołane...mh... no ale działacie jakby co nie :-):-p
Zjola jak kochana u Ciebie? Jakieś wczesne objawy ???:rofl2:
Mama... no ja dziś jogurtów nakupiłam, koniec z chlebkiem w tym tyg... jak nic za dietę zawsze biorę się od poniedziałku...ciekawe jak długo pociągnę? :confused2:...
Esme ja sprawdziłam i mam w domu Luteinę ale jedno i to nie całe opakowanie...także i tak na krótką metę by było... A powiedz jak się czujesz, jak relacje z mężem jest oki ?

NINIEJSZYM DOBREGO DNIA :-)

Hej, hej!

Esmeraldo - ja fotkę wrzuciłam na naszej grupie.

Nikusia - z wczesnych objawów cyc mnie boli, ale to lipa, bo przed @ też zawsze boli i bądź tu człowieku mądry :( Jak do tego jutro albo pojutrze dojdzie plamienie, to znak, że @ się zbliża, ale jak plamienia nie będzie, to jest duża szansa. Ciężkie kilka dni przede mną :(

Zjola.... ja to bym chciała np, żeby mi pomiędzy cyckami pryszczyk wyskoczył i żebym wiedziała, że w ciąży:happy::rofl2::-D jestem ...a jak nie to zaraz nowy cykl a nie tam czekanie kurka 14 dni....ehhh. ciężkie jest życie staraczki :cool: dlatego trzymamy się i nie puszczamy :laugh2: jakkolwiek to brzmi nie:eek:
EJJJJ a o co chodzi z ta "naszą grupą" ?????

Nikusia - mamy grupę zamkniętą staraczek weteranek. Z tym, że mogą tam wejść te, które miały zaproszenie. Jak nie masz, to poproś Koralikową, bo z tego co pamiętam, to ona zakładała grupę. A guzik nie Koralikowa a Martusia85. Założyła grupę i zniknęła. Trzeba by do niej na pw napisać chyba.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry