reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zjola ja się już przyzwyczaiłam, nawet mi później zaczęły smakować:rofl2: ale teraz to istna udręka, odrazu mi się robi niedobrze jak mam je w ustach zwłaszcza, że muszę brać 4 naraz :szok: a gdzie Ty masz tą swoją fotę, komentarze są, ale nie ma fotki:eek: czy ja niedowidzę :P Ostatnio też podczytywałam Was i odrazu lepszy humor miałam ;) rozmowy dotyczyły wag i jedzenia. Ja już się nie wypowiadam na temat jedzenia, bo działa mi na nerwy i jak tak dalej pójdzie to będą mnie karmić przez rurkę :P oj, nie smakuje mi nic poprostu.. Waga, hmm, chyba macie wszystkie dobrą wagę, zresztą zależy jaki kto ma wzrost. Ja to wogóle jestem jakaś dziwna, całe życie byłam jak szkielet, jadłam i jadłam i wogóle nie tyłam a nawet miałam niedowagę, a teraz to chyba wporządku jest bo ważę 60 kg przy wzroście 165cm, przytyłam tak jakoś nagle i jestem taki klopsik. A klopsik bo wogóle mam drobną budowę ciała, kościki takie malutkie drobniutkie, skromniutkie, tylko tkanki tłuszczowej dużo :P haha
suzi ;) :) gratulacje, maluszek już na świecie ;)
mama ja wiem, wleciałam jak po ogień :D ja dopiero się rozkręcam i za jakiś czas będę pisać co u mnie :P mam tu też jakieś zaległe, obiecane fotki do wstawienia ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
koralikowa no cooo :-) hehee..
a nie nudź się, masz przecież nas ;)

no i taaaak, nadrabiam zaległości tu na forum, dodałam link do strony z ostatnimi wykresami, ale tak jakoś słabo widać, na 28 dni jakoś było lepiej chyba, ale pomiary w ustach są rzeczywiście niedokładne, nie ma sensu na nie poświęcać czasu, no to narazie tyle u mnie :P

aha, a któraś z Was szyła ubranka dla dzieci o ile dobrze pamiętam?? są na sprzedaż?? bo może bym się skusiła ;) bo pamiętam, że były fajne ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Esme, niestety nie mam tej recepty. Musiałam wywalić:(
Pojechałam do mojego ginka po receptę ale okazuje się, że od 1.04 płaci się za recepty u niego jak bez wizyty:szok:.
A wcześniej normalnie wchodziłam, brałam i tyle...
Przykro mi:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry