reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Smacznego dziewczynki ;-)

mama, łapię schaboszczaka :-D jak sama jestem w domu to i gotować mi się nie chce :confused2: Ale schabowego z panierką nie odmówię :laugh2:

Esmeralda, ja mam 20 tabletek luteiny podjęzykowej. Tylko... termin ważności 04.2012 także nie wiem czy jeszcze nadaje się do użycia czy należało ją spożyć do kwietnia... :confused2:

Balbinka -tak ,schaboszczak w panierce, do tego ziemniaki z masłem i koperkiem i surówka z kiszonej kapuchy+jabłko +marchew...
wysyłać??:-p

Koralikowa to się trochę napracowałas od rana..
odsapnij i smacznej kawki;)
u nas obiad między 13 a 14 bo dzieci tak przyzwyczajone-w szkole i przedszkolu mają po 12.00 i tak ich żołądki pracuję ,że o 13 to juz matko i córko czemu nie ma obiadu:-D:eek:

a teraz muszę wstawić pranie bo utrzaskali się na spacerze,poszli pod las..tak jakas pani była z goldenem to sobie Bono poszalał na maxa i też mi saaaapie:szok:

Esme ja mam 20 tabl dowcipnej..

Mama, to mi teraz smaczka narobiłaś - wysyłaj :-D;-)

Ja wczoraj wysprzątałam chałupę, prać też nie mam co, w ogrodzie wszystko podlane, warzywa wysiane i też nie bardzo samemu jest co tam robić.
Psy szaleją na ogrodzie, zaraz dam im jeść i chyba sobie dzień leniucha zrobię :confused2: wieczorem winko otworzę, jakąś niezdrową przekąskę zjem typu cipsiki i będę z psami oglądać TV :sorry:

Balbinka plan na wieczór masz dobry;) taki dzień też jest potrzebny:-pja byśmy bliżej mieszkały to ja wzięłabym drugie wino i wleciała do Ciebie...ale byśmy przegadały noc lekko..jak nie noc i dzień :))
a potem byś odsypiała a potem...to już wróci eM:tak:

mnie naszła ochote na kapustę kiszoną i to do niej dostosowałam obiad:-D
pranie wstawine,herbata pomarańczowo-cynamonowa w ręku..
Tom czyta dz.bajkę....
chyba bedzie leniwe popołudnie:tak:

reklama
mama a to wtedy też nie, bo nie wiem czy to tak można, bo ja zawsze podjęzykową brałam i biorę cały czas. Heh, wybredna jestem co :D No dobra, to czekam, może jeszcze coś się znajdzie, a jak nie to coś będę musiała innego wykombinować..:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry