reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dzień dobry, witam ;) carolinee ok, czekam z niecierpliwością :)) mama wiesz co tak sobie liczyłam, że mi by wystarczyło nawet 25 tabletek..ale pewnie tyle nie masz co??
koralikowa mniam, ale bym się napiła kawy ;) ale teraz co najwyżej mogę sobie popatrzeć, albo powąchać :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka :confused2:

Podłego humoru ciąg dalszy... :confused2:

eMek dzisiaj wyjechał służbowo i wraca dopiero we wtorek, ja sama w chałupie. Dosłownie wszystkie kumpele już mają dzieci i nie bardzo mają jak się na weekend do mnie wybrać, no masakra jakaś... :crazy:

Suzi, ja chyba Tobie jeszcze nie gratulowałam - także przyjmij ode mnie gratki :-) Nawet nie wiesz, jak bardzo mnie to podnosi na duchu :tak:

Zjola, ja nie widziałam Twojej foty :eek:
Mama, a wymienimy się serniczek za orzechowca? ;-)

Kwiatuszq, nie wiem skąd dokładnie jesteś, ale w Poznaniu na szybko znalazłam taką poradnię

Centrum Genetyki Medycznej Genesis - Kariotyp z krwi obwodowej

Jak byk napisane, że kariotyp refundowany, robią też prywatnie za 480zł :szok: Jak będziesz miała skierowanie i zechcą Cię umówić za pół roku, to zapytaj czy jak zapłacisz prawie 1000zł czy będzie szybciej wolne miejsce. Ja tak zapytałam i szybko się znalazło. Pościemniaj tam, że za 2 miesiące masz IVF i potrzebujesz na wczoraj wyniki etc. Jednym słowem - nie daj się ;-)

A z lepszych wieści, to zaproponowano mi drugą pracę - umowa o pracę, 2000zł na rękę + samochód + prowizje. Teraz pracuje na umowę zlecenie, większość czasu siedzę w domu, projekty robię z dużym wyprzedzeniem i zastanawiam się czy tej oferty nie przyjąć :confused: zawsze to jakieś dodatkowe źródło dochodu...

Balbinka a cóż to Cię zły humorro tak trzyma;/
niech idzie won!!
pewnie ,że się podzielę serniczkiem...ależ się nie mogę doczekać aż stężeje:-p

Tom z dziećmi i Bono poszedł na spacer a ja się biorę za obiad..byłam dziś w sklepie z niemiecką chemią i kupiłam ajax-jak mi pięknie w domostwie pachniee:tak:

Kwiatek mam nadzieję ,że u Was pójdą sprawy do przodu...

Palemka ,Maćku-zostawiłybyście trochę ~~~~~~~~:sorry:

Balbinka a to dodatkowe źrodło dochodu bardzo fajne ma warunki-auto służbowe więc nie obchodzi Cię cane paliwa,ładna kaska na rękę..tylko czy robiłabyś to co lubisz???

Mama, humorro kiepskie, bo 4 dni będę sama w chałupie, nie mam do kogo gęby otworzyć i zła jestem, że mój musi w weekend pracować :confused2:

A dodatkowa praca hmmm... Branża winiarska także chyba polubię :rofl2: Generalnie ma polegać na tym, że jeżdżę sobie po mojej okolicy, sklepy, hotele, restauracje etc. Zostawiam oferty i wsio. Nikogo na nic nie namawiam, a klienci z DŚ jeśli coś zamówią to mam płaconą jeszcze prowizję, także myślę, że z moim sporym doświadczeniem handlowym mogłabym wycisnąć nawet 3-4tyś. ale właśnie to autko jest kuszące ;-) W poniedziałek mam dać odpowiedź, ale chyba nie ma się nad czym tu zastanawiać...

Balbinka-brać taką pracę !! brać :) i potem podziel się winkiem:-D:-D
no tak,jak się nie ma do kogo odezwać to miło nie jest:sorry:
jak sernik stężeje to dhl.em zaraz wyslę i sobie pojesz do kawki Ty nasza chudzinko:))

reklama
ja wróciłam z cmentarza,bylam sadzic kwiatki:)..ale nie wyrobiłysmy soe z mama bo do pracki musiała jechac juz..jutro skończymy:)

mama smacznego:) ja mam leczo:)
Balbinko no oferta praacy boska jak dla ciebie skoro to lubisz....superrr..gratuluje:)
esme czemu kawy nie mozesz pic??

ja wlasnie druga serwuje sobie,,bo obiad tak za pol godz...

U mnie piekne słonko,,pranko juz sie suszy na balkonie:0

Kurcze sernik, wina,,schabowe-tylko w realu sie spotkac i amać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry