reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
carolinee szkoda, ale dziękuję za fatygę ;) :*
koralikowa ja też bym pewnie dostała to samo co Ty :P
no a teraz to będę często z Wami, przynajmniej tak się zapowiada, bo siedzę sobie w domku i tak w zasadzie zawsze się czas znajdzie na pisanie ;) zresztą wogóle to już za Wami tęskniłam i myślałam cały czas o tym kiedy wejdę na bb i będę pisać ;) i czytać co tam u Was.. wogóle super wątek i super babki. Gdyby nie Wy to ja już dawno bym we wszystko zwątpiła. Ale wazeliniara ze mnie:-D hehe..dobra, zmykam, miłej nocki życzę:happy:

Dołów mi tu proszę nie łapać :confused2: wystarczy że ja mam od czasu do czasu ;-)

Kurcze bele, fryty pożarte, ale spoczko już robię porcję specjalnie dla Ciebie :-)

dziewczyny, ja wypiłam sama 0,75l wina, oglądam po raz n-ty killera i stwierdzam, że się starzeję :eek:

Mąż na FB wrzuca foty jakie ma widoki z pokoju (Gołębiewski w Wiśle :confused2:) i się dowiedziałam, że ten wyjazd jest połączony z jakimś szkoleniem, w którym uczestniczą pielęgniarki w ilości ok. 400szt. :eek:

Miłej nocki Wam wszystkim, ja postaram się zasnąć ;-)

Esme ja mam całe nowe opakowanie 30szt waznoc do 01,2014 luteina 50taka zielona etykieta jeak to jest ta to pisz mi adres jutro Ci wysle trzeba sobie pomagac:)
dla mnie tez nie byla taka zla tylko czasem mialam mdosci

Haj..witam się i ja niedzielnie...
Mama, ale jak to sernik i schabowy a waga w dół???:nerd: co to za czary :happy: ja też chcę :tak:
Balbinka oferta pracy rewelacja... ja tam bym się nie zastanawiała...
Kwiatuszek, Koralikowa, Esme...haj :-)
My wczoraj wlaczyliśmy z trawnikiem ...ehhh nalatałam się jak głupia i padłam wieczorem jak długa ... ale za to jak na owulację przystało dziś męża rano dopadłam :laugh2: co by sie cykl nie zmarnował doszczętnie:-)

reklama
ale sennie:szok:
poczytałam książkę przez 1,5 h i już mnie oczy bolą to wleciałam z sernikiem..

Nikusia-eeee nie ,nie ma dobrze,teraz po serniku to pewnie pójdzie w górę bo sobie nie żałuję ,ale....odstawiłam słodkie na 3 dni i zmieniłam na ciemne pieczywo z ziarnami,masła 0 i waga spadłą o 1,3 kg:-)
po ciemnym pieczywie byłam 4 razy na dzień w toalecie:tak:
poza tym wracam do tego co wcześniej robiłam-jeść mało a często:tak:

no iiii..nie ma jak to poranne sexy co???energia na cały dzień:-D

Esme to fajnie,że bedziesz wlatywała częściej;))

Balbinka jak tam humorro???:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry