reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

Tak,mam córeczkę,podobno cud natury:) Dr Lewandowski mało co nie podłączył mnie do wykrywacza kłamstw bo nie wierzył,że to moja naturalnie poczęta córka...:-D
Zmykam coś obejrzeć na kompie bo tv nie mamy:)

reklama
Oliwia wszystkiego najlepszego dla córuni!!! z okazji 4 urodzinek :tak::happy:
zuzanka dziekuje Ci.. :) Tobie też życzę wszystkiego dobrego i wielu wspólnych lat z mężem z zdrowiu i miłości. Widzę że niedawno stukneła wam 5rocznica ślubu.. :)

a ja obżarta po obiedzie
potem ide pobiegać :]

witam się i ja:)
u mnie pogoda lepsza więc się chyba przejaśnia

oliwka wykochaj ninkę:) wszystkiego naj naj dla niej

zuzanka81 jak to się stało że mi umknęłaś w swoje święto :) no właściwie WASZE:):)
też wszystkiego dobrego kochana spełnienia marzeń ( szczególnie tego jedynego:happy:)

lopop kochana ja widzę ,że u Was to już ładna rocznica ślubu :-),my w sumie jesteśmy 9,5 roku :tak: i masz dużego brzdąca.O drugie rozumiem ,że się staracie ?

lopop kochana ja widzę ,że u Was to już ładna rocznica ślubu :-),my w sumie jesteśmy 9,5 roku :tak: i masz dużego brzdąca.O drugie rozumiem ,że się staracie ?
no staramy się i jakoś ciężko idzie:(

dziewczyny czy któraś z was dysponuje przepisem na marynowaną młodą kukurydzę???

ja nie pomogę z tym przepisem przykro mi...

miłego wieczorku dziewczynki
u mnie aktywnie... jak zwykle.
Młody mi zaśnie to jeszcze wpadne tu ;*

no staramy się i jakoś ciężko idzie:(

dziewczyny czy któraś z was dysponuje przepisem na marynowaną młodą kukurydzę???
ja mam ,ale nie robiłam ,moja siostra robiła bo ona lubi a ja nie za bardzo:eek:
Przepis na kukurydzę konserwową:

Zalewa:6szklanek wody,5 łyżeczek soli,3 łyżki cukru.
Kukurydzę obrać i ugotować w wodzie z solą i cukrem/tak na oko do smaku/można dodać też trochę mleka do wody ,można też gotować całe kolby a potem obrać. Następnie włożyć do słoików i zalać zalewą, gotować w tem 95 stopni na małym ogniu ok 90minut,wyjąć i następnie po 36 godzin gotować ponownie przez 40 minut.

reklama
Do góry