reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

anuszka nie mam pojęcia czy to zasługa ziół czy Letroxu czy kombinacji tych dwóch...

zioła na pewno mają moc bo w poprzednim cyklu (czyli pierwszym z ziołami) po raz pierwszy miałam owulację w normalnym terminie!!!!

jutrzejsza temperatura albo potwierdzi owulację albo rozwieje moje złudzenia na temat tego cudu w cyklu bezowulacyjnym.

reklama
Hej. Ale się wkurzyłam. Pojechałam rano zrobić sobie badanie AMH. Zapłaciłam w kasie, dostałam karteczkę, poszłam na pobranie krwi. A pielęgniarka, jak mi się już wbiła w żyłę i zaczęła pobierać, pyta się mnie, czemu dziś robię, skoro oni robią to badanie tylko w czwartki. To ja jej mówię, że nic o tym nie wiedziałam i pytam się, czy to może mieć wpływ na wynik, a ona że tak. No to się wkurzyłam, poszłam do rejestracji i się pytam, jak to jest. A kobitka poszła do tej pielęgniarki się zapytać, wraca i mówi, że tak jest i że byłam poinformowana przed zabiegiem. No to się wkurzyłam i mówię, że nie przed, tylko w trakcie. No to po wymianie zdań powiedziała, że jeśli w laboratorium uznają, że wynik jest błędny przez czas przechowywania próbki, to powtórzę badanie. Tylko nie dodała, na czyj koszt.
Ale się wkurzyłam.

Błonka
myślami jestem z tobą na imprezie
czekamy na relacje po . . .

Piaska
no nie fajnie cie potraktowali
a masz ten kwit zapłaty?może będziesz mogła pójść jeszcze raz
zaznaczyli ci to gdzieś jakoś?

Nie, nie zaznaczyli. Tylko powiedzieli. Wkurza mnie to. Ale z drugiej strony jest szansa, że to badanie wyjdzie i nie będzie trzeba powtarzać, więc poczekam i zobaczę.

Błoneczko

uścisków moc dal naszej Zosieńki na ten magiczny cudny rok życia :))))

Piaska
masakra -->kompetencja górą widzę :dry:
oby sie udało z badaniem .

u mnie siostra byłam więc dopiero tez wlatuję sie przywitać :)

błonka wszystkiego najlepszego dla córeczki!!!!

moja tempka nie poszła w górę ale też nie spadła czyli w sumie to dobry znak. zobaczymy jeszcze jak będzie jutro :tak: najwyżej "akcja owulacja" zostanie odwołana :sorry2:

już po uffff SAM_1129.jpg CZĘSTUJCIE SIĘ!!!!

Załączniki

• SAM_1129.jpg
    SAM_1129.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry