reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

a cena poza abonamentem połączeń ??

jakieś 4 lata temu byłam zarejstrowana w PUP i podałam numer konta na zasiłek im, teraz w czerwcu też musiałam sie zarejstrować A W międzyczasie zmieniłam konto i babka zamiast przelać mi na nowe konto przelała na stare a ja nie mam ani loginu do niego, ani karty

reklama
dorota hmm nie wiem jaka cena ppoza abonamentem....myslisz,ze 120minut wygadam...a w sumie..kurde sama nie wiem,,jak moj wroci to sie spytam czy mam brac...

Dzieńdoberek!

Kahaka i Dorotka - kciuki za wizyty &&&

Ewciu - ja też mam abonament w Playu. Musisz uważać, bo każde połączenie poza abonamentem może być drogie, w tym połączenia zagraniczne i na stacjonarne. Smsy też mogą być doliczane poza abonamentem. Ja mam tak, że kupa minut w miesiącu mi zostaje nie wygadana a zawsze zapłacę więcej, bo mam coś dodatkowego. W sumie myślę, ze przejdę na kartę, bo wtedy zapłacę za to co wygadam lub napiszę. jak mi nie będzie odpowiadało, to zawsze umowę mogę podpisać.

zjola ja juz nie wiem,bo jak przejde to moj bedzie mial drogo do mnie...on ma mixa w plusie...sama nie wiem,,a moze lepiej na 29zł i 240 minut...echh zawsze mi cos wcisna..

jejku jak mi sie nie chce jechac....

reklama
dorota tam dzwoniłam i właśnie mi tam powiedzieli że nie robią tego:szok: a w necie pisze że tak zgłupieć idzie
odesłali do in victy

Do góry