reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka z tego co wiem to epilepsję miała ale nie wiadomo co się stało dokładnie:((( Smutne to i niesprawiedliwe:(

Kurka,testy owu nadal negatywne:(

reklama
Carola -podzielę się alkoholem-pewnie..
&&&& za II krechy na owu ;)

Tymonka no to git,że bociany planują nalot:)))
tak-jak też wiem ,że Mailuj miała epilepsję ale co było przyczyną to nie wiem-przykre to i mega smutne...młoda osoba nagle odchodzi......:(

witam moje panie
mama myslalam ze lepsze wiadomosci przeczytam tule
a u nas pomalu dni plodne sluz sie pojawil wiec trzeba dzialac ale sie nie nakrecam bo m dopiero miesiac łyka witaminki ale przeciez zołnieze tez nie były az taki tragiczne i tylko jeden potrzebny heh
kurde niech ten rok sie naprawde juz konczy bo nie jest za miły dla wszystkich

cześć
nie było mnie bo miałam zepsuty ,komputer, i byłam odcięta od swiata :(

co tam u Was są fasolki?
ja zostałam wolontariuszką szlachetnej paczki :)

o mmm miło cię widzieć! już z niecierpliwoscią wyglądałam ciebie:)
No są są fasolki, Błonki i Bree!!! ale nie wiem czy byłas wtedy czy już cię nie było.
Ja narobiłam pierogów jak dla pułku wojska. czesc już zamrożona.

Suzi jeszcze w szpitalu, teraz badaja malego, poki co zrobili mu usg to doplerowskie i jest ok... sie denerwuje dziewczyna... cisnienie ma juz ok.
Suzi mega &&&&&&&&&&&&&
yes2.gif

reklama
Do góry