reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

tymonka - własnie się cały czas waham czy ją zamówić...???? jak myślisz??? Zamawiać???

oj czekam na nowy roku:)))

ja się zastanawiam czy mojemu małżowi czegoś nie zakupić, jakiś specjalnych witaminek, bo on w sumie ma dobre wyniki i od czasu do czasu łyka zwykłe witaminki, ale może trzaba mu coś specjalnego zafundować...??

reklama
Mamcia jestes nieoceniona kochana! dzięki ci:)
a ja co...ehmmm po ostatnim dołku jakos się nie mogę pozbierać, staramy się, teraz kończy się @ więc znów jest mała szansa.
zbieramy siły na nowy rok i jakies konkretne działania w kierunku ivf, narazie polecono nam kolejnego super lekarza... no nic chyba trzeba wypróbować wszelkie sposoby które się pojawiają.

Esmeralda wróciłas do nas widzę:)

Pozdrawiam wszystkie dziewuszki:)

tymonka - własnie się cały czas waham czy ją zamówić...???? jak myślisz??? Zamawiać???

oj czekam na nowy roku:)))

ja się zastanawiam czy mojemu małżowi czegoś nie zakupić, jakiś specjalnych witaminek, bo on w sumie ma dobre wyniki i od czasu do czasu łyka zwykłe witaminki, ale może trzaba mu coś specjalnego zafundować...??

Śliczna jest, zamów zamów ja też sobie zakupię:) myslę że będziesz super wyglądała. A jaki kolor ci się podoba?
co do witaminek dla m na pewno nie zaszkodzi, niech mu gwiazdka przyniesie:)

witam się przy kawie...ja i moja @.........
wczoraj o 22.20 po prysznicu zaczęłam plamic więc tampon poszedł w ruch- w nocy wstałam i rozkulała się @.
tak więc dziś 1d.c.
witaminy pozamawiane i znów bedziemy działać......

nocy cykl nowa nadzieja
nowy rok nowa szansa
bleee bleee bleee -ale cóż nam pozostał co babki;)

Tymonka dziękuję ;**

Esmeralda witaj znowu:))

Wikula-śliczneee te bluzki:))

Carola ależ nam tu słodką stópkę wstwaiłaś-
c015.gif
c015.gif

smacznej kawy-ja swoją kończę.

Dziewczyny, ale wczoraj miałam dzień…
Pojechaliśmy do Warszawy, do męża chrześniaka z prezentem. Po drodze zrobiło mi się niedobrze, gdybym miała cokolwiek w żołądku, to samochód teścia już nie byłby tak ładny :/
Potem byliśmy w Arkadii i wyjeżdżając z parkingu prawie mieliśmy stłuczkę. Babka prawie w nas przywaliła, zatrzymała się dosłownie 10 cm od naszego auta, serce miałam w gardle chyba.
W dodatku mieliśmy telefon od teściowej, że męża dziadek znowu trafił do szpitala – wczoraj wyszedł po miesiącu i wczoraj też z powrotem zabrała go karetka. Jest źle z nim. Nie wiadomo jak będzie.

Mama...szkoda,nie?Ale co tam,jeszcze dużo przed Tobą:)
Kasia,biedna współczuję tych negatywnych emocji:(
Tymonka ja mam nadzieję jeszcze na ten rok...mogłoby się udać...zostały mi 3 miesiące starań po Nowym Roku więc...
Leżę w łóżku,mąż tworzy śniadanie i kawkę:)

reklama
Carola - a czemu tylko 3 miesiące??

mama - szkoda...przytulam...

tymonka - ciekawa jestem teraz czy ta sukienka w rzeczywistości będzie wyglądała tak jak na zdjęciach...???

Do góry