reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kwiatuszku - śliczne pieski:)))))

kahaka - a jak ty się czujesz???

Carola - dziwne to u Ciebie...ale widać, że masz troskliwego gina!

ja utro ide zrobić posiew kontrolny, zobaczymy co tam znowu wyjdzie, oby nic...
CHCĘ WRÓCIĆ DO STARAŃ!!!!!

hejka Kochane:*
witam sie kawusią ;-)
Wikula &&&&&&&&&&&&&&&&&&
a pieski przesłodkie moj kiedys wygladał podobnie ale jak był szczeniakiem tylko ze u mnie rasa to była dog argetynski ale go oddalam bo dziecko balam sie ....a teraz mamy dwa mieszance jeden ma 10 lat jest wielki z 50 kilo lub wiecej wazy haha ale jest przytulanka ma posture rojzwajlera a wyglad wilka zawaliscie wyglada a drugi to ma rok nazywa sie scoobi doo Matiego jest mial to byc mały kundelek jak mamusia taka szczekaczka miala byc, tylko chyba tatus był jakis wiekszy i potezniejszy:tak:a ja dzis termin @ i jak narazie sie denerwuje bo brak a przeciez u mnie jak w zegarku juz rano powinna byc a nawet nie mam sluzu podbarwionego troche czuje jak brzuch cmi tylko czekac:-(ale niech przylizie jak ma przyjsc bo chce miec to za soba:wściekła/y:tak myslalam ze mi sie przesunie bo owulka byla pozniej jak ja tego nie lubie juz tak miala dwa razy i były tylko zbedne nadzieje

Ostatnia edycja:
witam sie i ja z całą ekipą ;)

jedziemy z dziećmi do Teatru Muzycznego ..potem jedzonko na mieście i pewnie koło 15.00 dopiero bedę w domu.

miłego dnia i pogody ducha;)

Carola - ale z córy ślicznotka - po mamie
Aguś - ja tez dziś mam termin to obie czekamy ( CHCIAŁABYM ABY PRZYSZŁA W TERMINIE BO TO PIERWSZY CYKL BYŁ BEZ DUPKA, )
Mama - to dziś masz ciekawy dzień, udanej zabawy życze
Witam pozostałe dziewczyny i życze miłego dzionka.
Błonka miałam już wcześniej zapytać ty z Sosnowca bo ja z Jaworzna

reklama
witam sie z usmiechem.
Dzis mam dzien spotkan w pracy...

Carola - sliczna dziewuszka. Wygolilas jej kawalek glowki?

agnieszka - no jak sie owu przesunela, to @ na pewno sie przesunie, bo faza lutealna jest zawsze stala dla danej kobiety.

mama - fajny dzien sie zapowiada. Milego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry