reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
No widzisz Błonka, tak właśnie mój M, to moja zmywarka :)

Suzi - hop, hop zajrzyj do nas !!!

Wikulaa - mnie też się gwarancja skończyła i dlatego często muszę zmywać sama, bo zmywarka ma to w nosie. Nie znalazłam żadnego serwisu, który by to naprawił :dry:

Ja już mam nowy model, zdecydowanie lepszy od poprzedniego ale nie powiem, żeby był najnowocześniejszy :-D On też już swoje wysłużył i czasami to widać niestety :(

moj sie dawno zepsuł czasem jakby sie naprawil ale szwankuje przy naczyniach haha:-D aj brzuch troche boli i @ brak zrobilam test i wiem ze pochopnie bo raz ze za wczesnie a po drugie nie z porannego tylko godzine temu i cos tam niby było widac ale cien a ja w to juz nie wierze bo sie nauczylam zrobilam test i mnie teraz zdenerwowal dopiero bo nawet aparatem druga kreche widac:wściekła/y: test nie wazny bo pozniej sciemniala
czy ktoras z was miala przy pre tescie takie jaja??
nie biore go pod uwage oczywiscie bo raz ze brzuch pobolewa i cyki przestaja i dotego totalna susza czyli nadchodzi wredota:wściekła/y:

hej dziewczyny.
rzadko teraz zaglądam bo nie mam o czym pisać, z naturalnych starać nic nie będzie a z kasą na invitro ciężko... ehhhhhhhhhhhhhh

jestem ..

mmm-no wszelki duch-jestes w końcu...
odzywaj sie czasem bo my tu nawołujemy..

Carolaaa Nika słodkości-taka ma delikatną buźkę-ukochac ;)

Agnieszka,Gusia &&&&&&&&&&&& za brak @!!!

Wikula mi tez zmywarka siadła...ciągnie wody trochę ,"udaje" ,że myje ,ale tylko po dzwiękach bo w środku się nic nie dzieje...tez muszę wzywać ekipę...;/

Kahaka-cześć i dzięki za info o Suzi:)

Suzi- zawitaj do nas ;)

Zjola kochana-a Ty kiedy zaczynasz wisieć pod lampą ???:)

wypad udany,dzieci zadowolone darły sie z aktorami:)
potem jedzonko i do domu bo niestety strasznie wieje i pada śnieg;/

tak więc ja teraz kawusia a dzieci u góry z klockami:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry