reklama

Staraczki Weteranki...

Agnieszko - czym ty się denerwujesz? Drugą kreską?:baffled: Ja nic z tego nie rozumiem :no:

Mmmm - czemu z naturalnych starań nici?

Mama - ja zaczynam wisieć pod lampą za 3 tygodnie :)
U was pada? A u nas ładne słoneczko :)

Kasia - nie marudź! Ja bym chciała, żeby mi się dłużyło.

reklama
Agnieszka - nic nie zrobisz teraz, musisz po prostu poczekać...

kahaka - już niedługo:)

mama - jakaś klątwa chyba ciąży nad tym zmywarkami...porażka...

Hej mmm:)))
kurka,boli mnie brzuch,jajnik...ostro znowu:(((( I mam mega biegunkę:((((( Nie wiem co robić...znowu do lekarza?

hejka z rana :*
u mnie brak @
Zjola bo ja mam słowa lekarza przed soba że endometrium na @ wiec tak trudno mi uwierzyc ze to moze byc na fasolke to jest takie odległe mazenie czasem mysle ze nie do spelnienia jak ma przychodzic to niech w terminie przychodzi a nie sie spoznia....bo mam wizyte 29 a sie zapisywalam aby mi sie skonczyla bo mam miec cytologie

reklama
agnieszka, ale to chyba Tobie pisalam, ze jak owu byla pozniej, to @ tez bedzie pozniej...
caroline - lec do lekarza - warto zobaczyc o co chodzi. Moze wlasnie skocz do kogos innego, spojrzy swiezym okiem.
mmm - przepraszam, ale nie pamietam - co u Was jest przeszkoda? Moze wystarczyloby cos podleczyc? Lekarze czesto twierdza, ze tylko in vitro pomoze, a potem udaje sie naturalnie albo po zaleczeniu jakiejs przyczyny...

U nas boboseksy pelna para, chociaz test owu wczoraj ujemny (12 dc).
Dzis u mnie dzien napiety jak baranie jaja ;) Rejestracja do lekarza, potem usg tarczycy+piersi, ciasto w pracy (robione wczoraj ;)), spotkanie w pracy, odebrac Core z przedszkola, do domu na obiad, biegiem na zajecia dodatkowe Mlodej, pozniej zaraz biegiem do lekarza po recepty i na koniec na urodzinowa kolacje z Mężulem. Jak wroce to chyba padne na pysk i zasne w ciagu 5 minut :-p:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry