reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
No to bylam kuzwa na usg :(
Tarczyca zmalala jeszcze bardziej, guzek w niej urosl, a malo tego - w piersi znalezli mi innego guza...
Po prostu genialnie. Czekaja mnie zatem dwie biopsje.
Czy naprawde gdziekolwiek mi zajrza tam musza cos znalezc? Jestem jakis wadliwy model :( buuuu. Ryczec mi sie chce :(

Kocurku kochany dziękuję serdecznie ;)))))))))))))
czy a avatarku to Twoja Ola????????jeśli tak to śliczności -ukochać i wycałować stópki:))))

Carolaaa najważniejsze jest usg-niech zrobi i się okaże czy coś zostało...może organizm "sam sobie poradzi" ..może dostaniesz tabletkę.....

Zjola no kura człowiek mądry po szkodzie..
jestem w kontakcie tel.z forumowiczką która juz nie pisze na bb i Ona miała 2 zabiegi(ja na szczęście się tego nie doczekałam-2 poronienie i organizm sam sobie poradził-ze tak napiszę )
i teraz jest po mega długich badaniach bo ciągle nic...
trafiła do profesora który zalecił Jej na endo.........viagrę..
i teraz po @ bedzie brac 4 dni w cyklu..
oby to Jej pomogło!!

Kora ło kurka..
no tak czasem jest..ja ma guzka w prawej piersi już 15 lat...nic się z nim nie dzieje,byłam na usg i gin stwierdził,że to nic złego ..mam kontrolować czy nie rośnie....
nie rośnie ,nie boli-jest wielkości wiśni...

wysłałam pani z hodowli 2 fotki Bono i własnie zadzwoniła z "życzeniami" hahahaaa
cała szczęśliwa,że jej wysłałam -a że Ona hodowca z sercem to ceni sobie info o swoich psiaczkach:)

Ostatnia edycja:
Kora:((
Mi na usg z zeszłego tygodnia wyszły powiększone węzły chłonne w prawej piersi ale narazie nie myślę o tym

Kora ja tez mam ale jest sobie i nic on mi nie robi... wiec moze tez taki malo inwazyjny ten gozek :)

mama głaski dla Bona :)

kochane dzis bede miala piekny prezent imieninowy :) moja psiapsiola trafila na porodowke no i rodzi mi chrzesnice :) tzn wody jej odeszly ale skurczy brak i lezy pod kroplowką... rozwarcie na połtorej no i czekamy :) ale jestem poddenerwowana :D

reklama
Blonka - ale fajny prezent! Trzymam kciuki! No i mam nadzieje, ze ten guzek to tylko torbiel albo niegrozny guzek, chociaz babka mowila, ze w moim wieku sie takie guzy wycina i to mnie przeraza :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry