reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kora, Błonka -wszystkiego najlepszego !!!!

Mmmm - a co jest z armią? My też mieliśmy z nią problem, konkretnie z ruchliwością ale udało się podleczyć leniuchy.

dziewczynki całusy dla was.
mmm w końcu jestes- u mnie też dalej lipa, nic nie wychodzi ze staranek. znalazłam taką stronkę dla ciebie: cudownytata.pl
ja też myslę o invitro może w tym roku się uda.

mmm na wszystko jest rada..... nawet na takie plemniki. poszukaj w necie popytaj wklinikach myślę że da się coś zrobić aby było lepiej.

Witam z ranka.
Suzi - super, że juz w domu
Agnieszka i jak tam wyjasniło się coś?
Carola- a co u ciebie?
Pozdrawiam pozostałe dziewczyny
U mnie cisza ale bez dupka pewnie mi się cykl troche przedłuży. Więc czekam spokojnie.

reklama
Hejka!
Dziekuje za zyczenia!
Zarejestrowalam sie na poniedzialek do chirurga-onkologa :( Prawdopodobnie bedzie biopsja i wycinanko :( Wyobrazacie sobie blizne na piersi? Jestem totalnie zdolowana.
Test owu wczoraj ujemny...
Przebadalam sie tez na helicobacter pyroli i wyszlo, ze to mam, musze sie przeleczyc dwoma antybiotykami, ale zaczna chyba dopiero jak dostane okres, bo teraz sie staramy bardziej niz kiedys i mam wieksza niz zwykle nadzieje, ze jednak cos z tego wyjdzie...

Mmm - a braliscie witaminki, odstawiliscie kąpiele, obcisle gatki, papierochy i wszystkie te historie dla polepszenia armii? Czy Twoj M probowal brac Clostibergyt? Androlog zapisal to mojemu M i bardzo mu pomoglo na liczbe zolnierzy. Moze warto poprosic lekarza o recepte?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry