reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
esmeralda - nie bierz lutki! poczekaj te dwa dni, ona blokuje owulkę! Poczekaj na wizytę u ginka!!!

Carola - współczuję...

mama - ty tak silna kobieta i zemdlalaś przy pobieraniu krwi? Aż mi się w to wierzyć nie chce....współczuję...teraz trzymam kciuki za wyniki &&&&

kahaka - co to się dzieje?? Bezsenność to coś strasznego! Może uda Ci się zdrzemnąć po poludniu??

ja wczoraj miałam pobierany posiew, teraz czekam na wyniki, ginka ma do mnie zadzwonić. Jak wsio będzie git, to w następnym cyklu clo i IUI:))))

Esmeralda -satrzyk daje się w dniu w którym pęchol ma 24mm czyli jest dojrzały do pęknięcia..więc potrzebne jest usg..
lutke bieze sie po potwierdzonej owu..
mierzysz tempkę ??
masz możliwość pójść do innego gina???

Wikula no własnie..ja taka niby silna a tu masz....jestem juz przemeczona tym wszystkim ...ciągle w głowie tylko tempka,badania,witaminy,staranie,żal i rozpacz ,że znów nic -chyba na głowe dostaję .
gdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wikula &&& za Twoje wyniki kochana i za nowy cykl..

Carolaaano widzisz a ta w labo nie miała -mówi ,że pacjętki same przynoszą zapisane przez gina;/

Kahaka pośpij jeszcze ..ja się rano wstanie to dzień się mega dłuży jak sie planów nie ma...

Błonka a Ty gdzie babeczko?????????

Mamcia na 90% będzie dojrzały. Już dwa miesiące pod rząd miałam zastrzyk w 14 dc i owu była. Bardziej boję siię tego że do 18 dc on się wchłonie. Do tej samej kobity chodziłam i po leki i zadtrzyki i na usg. No a niestety kurcze nie mam możliwości chodzeniA do innego ginka. W sumie zapisalam się na nfz ale dopiero na maj.a do innego prywatnie do ktorego mam możliwość pojść to do kwietnia trza czekac. Kurde jestem w kropce:-/ nie wiem co zrobic terax.

Esmeralda a msz ten zastrzyk??
bo jeśli masz to podejdz do ośrodka niech Ci pielęgniarka zrobi i potem -2,3, dni później -weź lutkę..
bo ja nie masz zastrzyku to faktycznie lipa...:(

Zjola no dzięki..oby chociaz wyniki były si..
ręka juz nie boli ,ale kurka jakas słaba jestem i leżę..
dzieci oglądaja bajkę ,rosół mam z wczoraj.......

nic mi sie nie chce.a juz jak patrzę prze okno to wogóle....

reklama
wikula, chyba z wrażenia spać nie mogę...Tak mi się dłuży okropnie...I jeszcze jakiś podświadomy strach, że ciągle sama w domu jestem i zacznę rodzić :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry