reklama

Staraczki Weteranki...

Suzi hej Kochana:)))) Jak się czujecie?

Gusia dzięki, jakoś leci... spać nie mogę, strasznie się rzucam a rano nie można mnie dobudzić:(

reklama
Taką mam nadzieję, czekam do piątku potem dzwonię do ginka i pewnie sobota/poniedziałek wizyta.

Dzisiaj to już 50dc a nie 49...napisałam smsa do ginka co i jak bo myślałam, że dzisiaj środa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieńdoberek :)

Lopop - owu za niecałe 3 tygodnie i wtedy do dzieła :)

Suzi - kochana, patrzę i oczom nie wierzę :szok: to już 30 tydzień?! Niesamowite! Już bliżej niż dalej :-)

Kora - kciuki za twoje zdrówko, blizną się nie przejmuj. Co do testu owu, to ja zaszłam w ciążę przy ujemnym teście owu.

Pozdrowionka dla wszystkich

witajcie..
pojechałam na badanie kriw-prl i progesteron...
zemdlałam..porażka...

chciałam zrobić z obciążeniem ,ale nie miałam tabletki a babka powiedziała,że są różne i to ginek decyduje jaka zapisać i w jakiej dawce-tak więc nie zrobiłam z obciążeniem..

wyniki jutro około 14.oo-ma zadzwonić..

Kora trzymaj sie ..może nie trzeba bedzie nic wycinać....

Suzi kochana ja o Ciebie ciągle pytałam Błonki i Błonka nam pisała info od Ciebie-cały czas o Tobie myslałyśmy..

Carolaaa ależ masz sytuację..&&&&&&&&&&&&&& nadal-niech sie w końcu wyjaśni...

Agnieszka,Gusia nadal &&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Wikula ,Zjola,Lopop,Kinga,Kahaka,Błonka,Bree- pozdrawiam i ściskam jedną ręka bo druga coś boli;/

reklama
Dzien dobry kochane :-* ja wiem, że ja tylko tak wchodzę raz na dwa miesiące i tylko się stale o coś pytam..ale potrzebuję Waszej rady. Od 3 dnia cyklu biorę clo a od 16 dnia cyklu powinnam brać luteinę, tak przynajmniej było mniej więcej w tych dniacg co miesiąc..niestety pojawił się problem, moja pani doktor będzie dopiero dostępna od 29 lutego a to będzie mój 18 dzień cyklu. Więc teraz nie wiem co zrobić? Czy brać lutke od 16 dc i iść 18 dc na zastrzyk. Czy iść na zastrzyk w 18 dc i do tego czasy nie brać lutki tylko wtedy jak już będzie pewne że mialam owulkę. Czy poprost brać sobie tą lutkę id 16 dc i nie iść wcale na zastrzyk bo za późno?? no bo wiem że z lutką tak sobie niemozna dowolnie manewrować bo wtedy okres się przesuwa. No a z drugiej strony bez zastrzyku to jestem ugotowanna- cykl stracony..bez zastrzyku to raczej cud jakbym miała mieć owulke..Kurde, lekarza nie mam jak się spytać. Tylko Was mogę się radzić. A wiem że się znacie ;-) dziękuję za odp z góry i pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry