reklama

Staraczki Weteranki...

Mama nie, wciąż sprzątam... jeszcze pranie składam, potem umyję lustra (mam nowe w końcu w łazience), zetrę kurze i odkurzy mąż i umyje podłogę...
Gardło mnie pali bo nawdychałam się świństwa do czyszczenia:(

Palemko hej.

reklama
Carolaaa no to Cię wzięło na porządki-super,ja też nie raz mam takie spidy:)))

Palemka ja mam morfologię na 5 robiłam ostatnio -żelazo w górnej granicy ,więc to nie przemęczenie...no cos mnie siekło,ale już sie pozbierałam.
A Ty dzielna mama jesteś..dajesz radę i to mnie cieszy..miałaś już prenatalne ??

Wikula chyba tak zrobię..muszę odsapnąć...najgorsze jest o ,że ja rano odruchowo po termometr sięgam i weź tu wyluzuj człowieku...:)

wikulka no niby nie ma szans, ale Ty wiesz że to nigdy tak do końca nie jest..no ja chyba też sobie śluzika zbadam bo nigdy nic niewiadomo, coprawda dwa cykle owulacyjnne były ale ciąży brak więc może coś jeszcze jest nie teges..i to trzeba sprawdzić póki jeszcze mam te dwadzieścia pare lat..
Nom tak alewikulka powodzenia Ci życzę. Z każdym dniem coraz bliżej do celu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carola - mi by się przydał taki power do sprzatania..

mama - w nastepnym cyklu spróbuj schować termometr!!!! Chociaż mam nadzieję, że już go nie będzie!

esmeralda - ja tam w cuda u siebie nie wierzę albo pomoże mi medycyna, albo nic z tego..

Caly dzien mam problemy z netem...a teraz jeszcze cos wcisnelam na klawiaturze i np. po y mam z masakra

Kocurka przepiękny ma usmiech-taki serdeczny..śliczną masz córcię..
ja widzisz cały czas dziergam...
Wam również zdrówka i ...byle do wiosny to i spacerki bedą przyjemniejsze jak ptaszki śpewają a nie ta plucha..........

Wikula dzięki kochana..

Dobry wieczór:*
No jakos zlecialo te 30 tyg...ale z drugiej strony boje sie jak to bedzie:zawstydzona/y:
Kasiu nie wolno myslec w czarnych kolorach:no:
Zjolus Ty juz mialas ta histeroskopie?

mama - hej, ja wczoraj poszlam juz spac, a wiec prenatalne mam miec we srode, ale od wczoraj sieje panike, bo od 2,3 dni mam zanik objawów, bardzo sie boje, ale musze jeszcze wytrzymac te 6 dni ...:sorry: A jak Ty się dzisiaj czujesz ?

carola - hej hej , a gardełko pewnie od tych chemikaliow podraznione , mam nadzieje, ze dzis lepiej ?

reklama
Ano lepiej Palemko:) Nawet zapomniałam o tym dopóki nie przeczytałam Twojego posta.

Obudziłam się z uczuciem odrętwiałych sutków:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry