reklama

Staraczki Weteranki...

Witam ja dziś zaczęłam 22 cykl starań........wiedziałam że tak będzie - jakoś tak mi smutno..... .A zaczynając starania myślałam ,że tak łatwo pójdzie.

reklama
Suzi - ja już po histeroskopii :) Podobno poszło dobrze. Za dwa i pół tygodnia kontrola. Dobrze, że wy wychodzicie na prostą :tak:

Palemko - już 12 tydzień :) Superek :tak:

Mama - jak się czujesz po wczorajszym omdleniu?

Gusia - ja już nawet nie liczę :no: , ale staramy się już 3 lata i 5 miesięcy :-(

A ja w tym cyklu byłam na tabletkach anty i po odstawieniu dostałam dzisiaj @ po 23 dniach :szok:. Jeszcze takiego krótkiego cyklu nie miałam :eek:. Jeżeli się coś nie rozregulowało, to za dwa tygodnie będzie owu :-) i wtedy do dzieła :)

Buźka dla wszystkich

Ojj tak, jeszcze dzisiaj na 2 półkach kurz, znowu odkurzyć i umyć podłogi:) Reszta zrobiona:)
Maż kazał odpoczywać.

Zjola chciałabym:) Przeważnie jest jak po huraganie, nie mam siły i natchnienia więc jak mnie raz w miesiącu bierze to szoruję:)

gusio - współczuję...:(((

suzi - fajnie, że się odzywasz! U Ciebie już bliżej niż dalej, więc jest dobrze:) Będzie dobrze, musi być po prostu!

palemko - nie siej paniki, bo nie ma potrzeby:) trzymam za Ciebie kciuki&&&&

Hej dziewczynki,
palemko, normalne, że objawy zanikają, bo kończysz pierwszy trymestr. Mnie mdłości minęły jakoś w 11 tygodniu.
gusia, przykro mi :(
Carola, a nie masz ochoty u mnie posprzątać? :sorry:
agnieszka, jak tam u Ciebie, powtarzałaś test?
suzi, fajnie, że już jesteś w domku! Teraz czas będzie trochę szybciej leciał.Masz leżeć?

Ja dziś pospałam prawie do 11, odespałam wczorajszą bezsenność.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry