reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wracam od następnego cyklu do staranek! Pozbyłam się bakterii!!!! Coś czuję, że marzec będzie mój! Ależ jestem szczęśliwa:))
Dzisiaj pierwszy raz od kilku miesięcy będę mogła się wykąpać w wannie, cały wieczór spędzę dzisiaj w łazience:))

cześć Palemko-ja Cię tu nawołuję ,zaglądaj i posyłaj ~~~~~~~~~~~~~~..

byłam dziś zrobić prl i progesteron i mi się zemdlało..wszystko było si i nagle czarno przed oczami i odpłynęłam.
nie wiem ile byłam nieprzytomna-była ze mną 1 babka a jak odzyskałam przytomność to były 3 -jedna wachlowała,druga dała wodę..
a jeszcze inna zajęła się dziećmi...

jak tam brzusio-rośnie??
a jak żołądek-odpuścił trochę ??

oj mamuś co z Tobą :szok::eek:
może przesilenie wiosenne??? albo zapowiedź czegoś innego &&&&
życzę bardzo :):)

palemko witaj
Błonka termin super
esmeralda zaglądaj częściej :)

wikulla super :)&&&
carola wpadnij do mnie jeszcze posprzątać

Wracam od następnego cyklu do staranek! Pozbyłam się bakterii!!!! Coś czuję, że marzec będzie mój! Ależ jestem szczęśliwa:))
Dzisiaj pierwszy raz od kilku miesięcy będę mogła się wykąpać w wannie, cały wieczór spędzę dzisiaj w łazience:))

Moze lepiej sie nie kapac, zeby nie zlapac kolejnej bakterii?

mama - usciski ode mnie {{{{{}}}}}, zbieraj sie w sobie i usmiechnij sie z powrotem - masz dwojke Maluchow, dom, prace, kochajacego meza. Czego wiecej Ci potrzeba? Moze czas odpuscic troche staranka i nabrac na nowo sil?

Dziewczyny, a jak u Was z seksem? Kochacie sie jeszcze w ogole spontanicznie czy wszystko jest podporzadkowane cyklowi? U nas zycie seksualne totalnie padlo po kilku miesiacach nieudanych staran. Duzo dalo odpuszczenie i nieobserwowanie cyklu, a teraz znow zaczelam na to zwracac uwage i boje sie, ze wroci "zly" czas. Jak jest u Was?

jestem....
bylismy w centrum zabaw z dziećmi 3 h
potem obiad w restauracji...czekaliśmy długo bo po 16.oo zeszło sie sporo osób..
ale dobre było wiec choć tyle.

Kora dzięki za uściski:))

Lopop nie wiem co to było ,ale napewno nie ciąża...:((

Wikula przyjemności w łazience:))&&&&&&&&&&& za ten cykl ..

moje wyniki masakra
to znaczy prl oki bo 10.1
ale progesteron 0,59 a norma w II fazie cyklu to 0,95-21.......
wychodzi ,że cykl był bezowulacyjny...

ehhhhhhhhhhh ide na kawę .

jestem....
bylismy w centrum zabaw z dziećmi 3 h
potem obiad w restauracji...czekaliśmy długo bo po 16.oo zeszło sie sporo osób..
ale dobre było wiec choć tyle.

Kora dzięki za uściski:))

Lopop nie wiem co to było ,ale napewno nie ciąża...:((

Wikula przyjemności w łazience:))&&&&&&&&&&& za ten cykl ..

moje wyniki masakra
to znaczy prl oki bo 10.1
ale progesteron 0,59 a norma w II fazie cyklu to 0,95-21.......
wychodzi ,że cykl był bezowulacyjny...

ehhhhhhhhhhh ide na kawę .
kurcze ...
pewnie za bardzo się spinamy :(:(
ach zawsze coś
przykro mi z powodu wyników

kora u mnie już spontan nie mierzę i nie patrzę:-D no może tylko tam na 12dc żeby wpaść a potem i przed ile dusza zapragnie

hej laski.
Mamcia ale miałas przeżycia z tymi badaniami, i jeszcze taki niski ten progesteron wyszedł... dziwne bo byłas u ginki i pęcherzyk był a teraz wynika że owulki nie było.
zjolka niedługo się seksuje:)
ktos pytał o sprawy lóżkowe ehhhh u mnie po 3 latach starań jest kicha z bryndzą... przychodzą płodne a ja jestem okropna dla m, wymyslam byle pretekst żeby się pokłócić a potem sama mam wyrzuty że przeze mnie znów nic z tego... chyba zaczęłam sobie nie radzić z tym wszystkim:( mam dosyć, chyba wybiorę się do jakiegos psychologa. dobrze że m kocha bardzo, wybacza, namawia jednak na seksy ale ja czuję że w takich warunkach się nie uda... tak sobie dobrze radziłam i tyle było we mnie optymizmu a teraz jest lipa. chyba pogoda też nie sprzyja optymizmowi:eek:
aaaa podobno bociany powoli przylatują:)

reklama
wikula super że wracacie do starań! bede kibicować
mama przykro mi.. a może to jednak błąd w wynikach.

u mnie nadal dolina
jakaś depresja mnie dopadła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry