reklama

Staraczki Weteranki...

caro jeszcze sa insystucje dla samotnych matek.. ale nie wiem w jakim stopniu one pomagaja....
sama nie mam ciuszkow ani nic... ale moze jakis lumpex i spiochy po 1 zł...
fajnie ze tak pomagasz, dobre masz serduszko

reklama
Błonka, ja już ubranek rozdałam. Nie ma najpotrzebniejszych śpiochów i bodziaków na pierwsze dni...Pampersów itp.
Błonka...19 latka boi się iść do opieki bo ją gonią...a lumpeks dla osoby, która nie ma złotówki dochodów to ekstrawagancja.
Ona popłakała się jak buty dostała moje.
Pamiętacie dziewczynę o której było głośno w zeszłym roku? W tv pokazywali, że chciała dziecko oddać, że ogłoszenie nakleiła, z biedy.
Pomogliśmy jej na początek, dostała mnóstwo darów i pieniędzy. Co z tego? Jak załatwiłam jej pracę to nie chciała, prosiłam aby przyszła zrobić badania na nasz koszt olała...a z pieniędzy kupiła dziecku nowy wózek...nadmienię, że miała już dwa w domu.
Te dziewczyny takie nie są, honorowe są i same prosić nie pójdą.

Carolaaaa to może ja wyślę Tobie na konto tak 30,40zł i kupisz w moim imieniu jogurty ,słodkie,jakieś zeszyty i kredki dla tej półtorarocznej dziewczynki co ???
jogurtów poczta nie wyślę..
ciuszków małych nie mam -wszystko co miałam pozyczyłam naszej Wisieńce pamietasz Ją pewnie;) była u mnie kiedyś na kawie i dałam dla Emilki..

za Twoją kaskę kupiłam dla Pana Zbyszka synka 2 mleka-są po 14 zł więc akurat:))

Błonka cześć :)

Carolaaa no problemo...tyle mogę pomóc..wiesz w Biedronce za 20zł to sie sporo jogurtów kupi :)
popytam wśród znajomych może nie wydali ubranek dla maluszków to wyslę do Ciebie..
będę pamietać o tych dziewczynach..

Calogera -witam ,pewnie,że możesz dołączyć..
powodzenia Ci zyczę ..ja od 2 lat walczę ,w lipcu skończę 33 lata i tez się zastanawiam czy już się nie da...

teraz jak to rzy weekendzie mały ruch-w poniedziałek sie babeczki zameldują :)

witam się

colagera czesc! życze abyś doczekała sie w końcu dzieciątka. Ja też długo już walczę o drugie... wiekiem się nie przejmuj
znam kobiety po 40 które decydują się na ciążę. Jeżeli tylko zdrowie ci dopisuje nie ma sie co martwić. powodzenia!

Miłego weekendu wam życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry