reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie,czy mogę się przyłączyć?
Staramy się od jakiegoś czasu, ale nie wychodzi.
Mam synka 3letniego.
1,5 roku temu poroniłam, potem się nie staralismy z powodu mojej pracy, a znowu staramy sie od 10 miesiecy i nie wychodzi, mam już prawie 34 lata i mam stresiora, że już się nie uda.
Tam gdzie byłam na forum, to prawie wszystkie dziewczyny już zaciążyły...

witaj!
Rozgość się u nas:)
Ja już ponad 3 lata staram się o pierwsze dziecko i nic z tego nie wychodzi...

reklama
Hej dziewczynki,
ja dziś chodzić nie mogę, wszystko mnie boli, tzn. kość łonowa, ogonowa, pachwiny, krocze całe :crazy: niech już będzie czwartek!
colagera, witaj!

Dobry wieczór kobitki ;-) kurcze ja tu tak czytam i czytam i ile z Was już zapylonych ;-) ale to dobrze, należało Wam się :-P a kahaka] Ty już blisko rozwiązania , faaajnie ;-)..błonkażyczę szybkiego powrotu do zdrowia .wszystko będzie dobrze :-) koraa czemu Twoje cycki będą ciąć :O ale wiesz co faktycznie takie podejsciejest pocieszające, ja ostatnio właśnie też sobie myślałam że moje życiejest jeszcze super w porównaniu do niektórych. Co mają powiedzieć bezdomni albo mega ubodzy ludzie którzy nie mają nawet na chleb. Albo ludzie którzy są przykuci do wózka, no tyle jest przykładów. Powinniśmy się cieszyć z tego co mamy.colagerawitaj ;-) Ty z moich rejonów jesteś :-) trzymam za Ciebie baaardzo mocno kciuki :-* tymonka mówisz, że smutno Ci, ehhh chyba się też podobnie czułam ostatnio, ale wyszłam z dołka, lecz pewniee to wróci..tiaaa ale słonko wyjdzie, zrobi się ciepło i zobaczysz zaraz dojdziesz do siebie :-) a bociany to taak owszem niedługo przylecą. To dla nas dobry zwiastun ;-) hehe. No tiaaa. No to dobran oc :-P:-P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
koraa czemu Twoje cycki będą ciąć :O
Bo mam guza :( Jutro ide do chirurga-onkologa i zobaczymy co powie, ale na usg babeczka mowila, ze takie guzki zawsze wycinaja, zeby sie niec nie rozbabralo...

ja ostatnio właśnie też sobie myślałam że moje życiejest jeszcze super w porównaniu do niektórych. Co mają powiedzieć bezdomni albo mega ubodzy ludzie którzy nie mają nawet na chleb. Albo ludzie którzy są przykuci do wózka, no tyle jest przykładów. Powinniśmy się cieszyć z tego co mamy
Dokladnie! Jest tyle sytuacji gorszych: wojna, bieda, ciezka choroba... Skacze pod sufit, ze mnie to nie dotyka! :tak:

Czesc Calogera! Ja tez z Gdanska i o drugiego dzieciaczka walczymy prawie 3 lata :/
Byliscie juz w InViccie albo w Gamecie?

reklama
I ja witam również niedzielnie ;-) wikulaja czekam na cztery bociany :-P tak sobie kiedyś wymyśliłam :-P mogą być cztery za jednym razem :-D lopop owszem, ja jestem z pomorskiego ;-) od urodzenia!! :-P kora przykro mi, to są uroki kobiecego życia, ale nic się nie martw, wszystko będzie dobrze.:-) heh a ja właśnie w kwietniu mam iść do gamety, głównie wizyta u endokrynologa ale chcę też zapytać się jakie by jeszcze badania porobić, no i męża zbadać, bo on ostatnio miał badanie w zeszłym roku w czerwcu, ale wtedy chodziliśmy do invimedu..aaktualnie leczę się u pani endokrynolog z invicty jednak w jej prywatnym gabinecie. A Wy dziewczyny??kora, calogera
, lopop
?? Ktoś jeszcze z pomorskiego??;-) a może wyjdzie raz że się kiedyś w którejś z tych klinik przypadkowo spotkamy ;-) Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę :-*:-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry