reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikula to szaleństwo :))))))))))))) masz zmywarę :)) zazdraszczam..moja jeszcze nie działa...

bylismy na prbnych jazdach naszą vectrunią-mmmmmmmmmmm cudnie sie prowadzi i bardzo zadowoleni jesteśmy z zakupu:))

za 2 m-ce w góry będziemy śmigać jak ta lala ;)))

pozdrawiam Was kobietki...

czesc laski:)
Mama my też mamy vectre ale wiekowa już. bardzo dobre, prawie niezniszczalne samochody! my zrobilismy mnóstwo kilometrów rodzice wczesniej też i nie było poważniejszych napraw...

Słuchajcie potrzebuję pilnej pomocy bo chyba mam hemoroida, sory że tak bezposrednio ale z wami mogę:) boli, piecze i jest na zewnątrz... isc do rodzinnego czy od razu do innego lekarza? chyba po skierowanie najpierw nie? miała/ma któras taki problem????

Tymonka zgadza sie -niezniszczalne auta ..nasza poprzednia vektra też się nie psuła...tankowaliśmy tylko i filtry wymienialismy i takie tam drobnostki...

co do hemoroidów to możesz iść do rodzinnego lub do gina...na pewno coś zaradzą ..ja nie miałam nigdy to nie pomogę ..wiem,że są jakieś maści i czopki ,ale nawy nie znam..

no to ide jutro do rodzinnego, ciekawe czy to hemoroid.... też nigdy nie miałam.... brrrr zawsze cos. a w ogóle to już w piątek mam wizytkę u tego dr co kiedys pisałam że tak długo mamy czekać na wizytę- czas tak zapieprza że szkoda mówić. muszę jeszcze dorobić kilka badań żeby mieć z czym isc do niego. i powiem wtedy też mu o tym hemoroidzie.

ooooj mamcia będzie ciężko w pracy po takiej przerwie co????
jeszcze tylko muszę się kilka razy w tym tygodniu dać pokłóć bo mam zrobić prolaktynę kilka razy, progesteron tsh. biorę sobie zwolnienie jutro jesli to oczywiscie będzie możliwe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry