reklama

Staraczki Weteranki...

czesc wam
Sporo mnie nie było...
Mam problemy z tym mieszkaniem,poszłam zgłosisc ze babcia zmarla,potem napisalam tam uzasadnienie itp itd..byl u mnie wywiad z sasiadami...wogole przy****li sie ze za krotko jestem zameldowana i dostalam ODMOWE..mam opuscic mieszkanie...
unhappy.gif
czyli pod most mam isc.
Teraz walcze z urzedasami o byc albo nie byc..porazka i masakra,,ile to ja mam nerwow i wogole...
poprostu zyc nie umierac..mi zawsze wiatr w oczy..
pozdrawiam ...chyba juz o mnie nie zapomniałyście:(:(:shocked2:....

carol a skad te dziewczyny??
suzi w koncu w domu...odpoczywaj...

poczytalam troszke,ale nie za duzo..ja poprostu ostatnio nie mam na nic weny..opadam z sił czy coo.......:szok::baffled:

reklama
Witam Was kochane :-*:-* koratrzymaj się, jesteśmy z Tobą.kwiatuszek trzymam kciuki ;-). Aaahh, a mnie od dwóch dni brzuch napieprza, prawy jajnik i całe podbrzusze tak kłuje jakby coś tam pękło. Zwłaszcze odczuwalne jest to wtedy kiedy się ruszam, biegam i mam wysiłek fizyczny. Ale to nie jest raczej ból owulacyjny. Miałam już dwa miesiące z rzędu ból owu po zastrzyku i bolało jak na @ . Czyli całkiem inaczej. Mam dziś 16 dziwń cyklu, wczoraj mialam tempke 36,3. Dzisiaj niestety nie wiem bo nie mierzyłam. Miałam od dziś też brać lutke. Ale jeszcze poczekam na te wyższe temp. Może coś będzie albo już było. A jak nie będzie wyższych temp no to wtedy wcale nie biore lutki. Tylko boję się co to ze mną zrobi. Czy mi się tam coś nierozreguluje..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koralikowa a ze Słupska dwie a jedna z pod miasta.
A ile byłaś zameldowana???
Nie mogą Cię wywalić, muszą Ci zapewnić mieszkanie...kuzynka to przerabiała po śmierci naszej babci...jak coś to dzwoń.

Carola 7 lat całych..bo w maju 2011 minelo 7lat... no i co wygrała?
wiem,do 31marca nie moga mnie ruszyc...potem dadza mi jakis socjal przy żulach,a ja nie pojde tam z dzieckiem...

mama super że się cudnie jeździ
dziewczyny cieszę się z wami że już zmywarki sa na chodzie
koralikowa zawsze coś bo by inaczej było za łatwo
carola ach ... szkoda że i ciebie to spotka że tyle musisz czekać
Kora &&&

u mnie dzisiaj 12dc niby powinnam sie poprzyulać a tak mi sie nie chce , ogólnie nic mi się nie chce
ostatnio mam doła że innym sie uda tylko nie mi:( ( mówię o otoczeniu wokoło ) same wysypy ciąż
chyba mam przesilenie wiosenne

koralikowa ja Cię nie pamiętam, ale nie martw się, ja mam słabą pamięć, zresztą ja tu dopiero od pół roky na to forum wchodzę :-P hehe. Ty się kobieto nie martw i nie odpuszczaj staranek. Ja mam też sporo ostatnio na głowiei nie odpuszcam a właśnie się cieszę e te wszystkie problemy i sprawy różne, zmiany jakie następują u mnie to one odciągają mnie od tych natrętnych smutnych myśli :-/ wiesz jakich..że znów się nie udało. Właśnie teraz łatwiej mi to wszystko znieść, a starać się nie przestanę. Nie poddam się

koralikowa fajnie że mnie pamiętasz. Bardzo mi miło ;-);-). Aaah, no tak w sumie to masz rację, w takiej sytuacji to faktycznie człowiek nie ma głowy myśleć o czym innym. A tak swojądrogą to w jakich czasach my żyjemy. O boższ... Wogóle niedługo to wszyscy my pod most pójdziemy cholerka :O Już tak drogie mieszkania sąże to jest porażka..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry