reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
u mnie dzisiaj 12dc niby powinnam sie poprzyulać a tak mi sie nie chce , ogólnie nic mi się nie chce
ostatnio mam doła że innym sie uda tylko nie mi:( ( mówię o otoczeniu wokoło ) same wysypy ciąż
lopop też to przechodzę i to bardzo często może nie o seks mi chodzi ale o to że mam doła jak się innym udaje a mi wciąż nie ;/
w końcu się doczekamy szkoda tylko że tak długo musimy czekać prawda?

miłego wieczorku życzę

Co za wieczór :-/ teraz to się wkurzyłam. Mój mąż nie chce się przytulać bo było dwa dni z rzędu, a lekarz kazał co trzy dni :O ja nie mogę.. :-( ja myślałam że ja jestem przewrwżliwiona na tym punkcie, ale oon to już przesadza. On gorzej niż ja. Żeby kobieta musiała prosić swojego faceta o seks, a on ją jeszcze odtrąca :-( Wogóle to mi dziś wcisnął gazetę z artykułem na temat diety i hormonów. Że niby mam nie jeść słodyczy i nie pić kawy. Wogóle że mam ze swoich przyjemności zrezygnować :-( jak ich jest tak niewiele. To chyba nic strasznego że wypiję jedną kawe dziennie albo raz na dwa dni czy jakieś ciastko raz na dwa dni :-/ kurcze przecież niektórzy piją te napoje energetyzujące albo bardzo czę sto alkohol i na dodatek palą. Ten to wierzy że jak się dostosuję do głupot ktòre piszą w gazecie to od razu miną wszystkie problemy jak ręką odjął. A jak będzie seks raz na trzy miesiące to odrazu zajdę w ciążę

dobranoc dziewczyny

Głowa mi aż pęka ze zdenerwowania :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam

co tam u was?

esmeradla wiesz jak to z facetami.... :/ ach

ja czuje że mi lada dzień cycole wybuchną
@ na zakrecie

Cześć babeczki :)

Ja nie w temacie. Wczoraj nie miałam netu. Nie mam czasu nadrobić. Doszłam do wniosku, że podszkolę angielski. Masło maślane ...
I właśnie przed chwilą znowu na głowę zwaliły mi się finansowe problemy
baffled5wh.gif
. Niezapowiedzianie w szybszym tempie spłacamy motocykl. Czy my się kiedyś wykopiemy z tego dołka? Miał być laptop, będzie dupa
mad.gif

Pa, pa

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry