reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej, ja w końcu po śniadaniu, byłam na morfologii i mi w tej poczekalni tak w brzuchu burczało, że masakra :-p
Bree nic nie odpisała, więc PODEJRZEWAM, że albo rodzi albo już ma córcię w ramionach. Może się odezwie w ciągu dnia.
zjolka, mama, Koralikowa, heeeejjjj
Błonka, już za chwilę będziesz miała Zosieńkę, ah wzruszyłam się :)

Zjola - kochana jesteś:tak: nie ma to jak kawa ;-):laugh2:...z rana... niech się leje a co :laugh2:
Kahaka - WYDAJE MI SIĘ:eek: czy mnie ominęłaś w pozdrowieniach???? foch :cool:;-):-)

Corazon - cześć - może kawusia :happy2:

cześć dziewczyny..

Zjola zapach kawki mnie zwabił:))
ja pranie zrobiłam ,byłam z Bono na długim spacerze bo miejsca w domu sobie znaleźć nie mogę ...

info od BŁONKI :

jestem na IP ,zrobili mi ktg ,ale brak jakichkolwiek skurczy ..
czekam na lekarza i będzie decyzja co dalej.

babki &&&&&&&&&&&& trzymamy -niech się ruszy bo nasza BŁONIA już zmęczona..

Kahaka no może i już Bree urodziła ;))

Cora cześć :)

Nikusia cześć ...smacznej kawki:)) bez focha ;)

Nikusia
645.JPG

reklama
Koralikowa nie..ja juz urlop..
jakie plany masz na dziś ??

na nogach jestem od 7.00 poprałam ,posprzatałam ,byłam z Bono na długim spacerze......
dzis dzieci jadą do mojej siostry na cały dzień bo rano jak wstali to juz zaczeli się pakować bo powiedziałam Zuzi dla uspokojenia ,że w piatek przyjedziemy a nie damy rady i dopiero w sobote rano będziemy po Nich...
mama dzis całą noc nie spała bo dzieci się budziły...
masakra ...mam doła !!!! jak zatęskniły to na maxa...
qrwa !!! niech juz bedzie ta sobota bo mnie rozniesie!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też tęsknie na maxa!

Cora miłej drzemki ,ja mam oczy jak 5zł bez kawy...chcę do dzieci!!!

Kahaka pospałas w nocy??

Do góry