reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

kochana BREE bądź dzielna ;)) tyle na to dziecko czekałaś ..łatwo nie będzie ,ale jaka nagrodaaa;)

Błonka jutro od rana myślę o Tobie;)

Kahaka,Cora no miło ;)) i wcale mi nie jest lekko ,że płakały -bo już mama dzwoniła ,że śpią ...ale myślałam,że przez całe 2 tyg nie zadzwonią ...a tu proszę :)
odbieram tel ..a Zuza: mamusiu tu twoja kochana córeczka mówi......
no żal mi doopę ścisnął...ale udawałam twardą :sorry:

byłam z Bono na spacerze..nie chciało mi się ubierac ,ale ...kocham go to poszłam..Tom poszedł na siatkę ..jak co środę ..

reklama
Błonka ...uwielbiam Twoje teksty :))) musisz szybko urodzić i wracaj do nas ;)))

poszedł grać ...ma swoją paczkę znajomych i od ponad 2 lat grają w środy..
ja oglądam jak nas Rosjanie okładają ..

szkoda szkoda... roskie byly lepsze...
no.. to nic kochane, ide pod prysznic, i do lozka odpoczac... albo mnie podepna pod oksy albo mnie jeszcze odesla do domu...
do zobaczenia kochane... :* bede myslec o Was

Błoneczko a my będziemy tu na posterunku czekajac na wiesci od Ciebie..przed Tobą przygoda życia ;))))
otwórz szeroko ramiona by przywitać Zosię...:tak::tak:
jestem z Tobą kochana!!

ale lipaaaaaaa..bede płakała..ale przegrana,,,,,echhh:-(..

bree &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Błonka dawaj znac smsami:))))))) i &&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie..czekamy:))

NIkusia działaj:))))

mamita hee twoja kochana coreczka,,siuperrrr....

kasiu dawaj znac od bree

reklama
HAJ :-)
My z małżem nie mogliśmy patrzeć jak nas okładają i ...poszliśmy sobie ...sia la la la la:zawstydzona/y:...tam gdzieś mh:sorry:... coś zrobić:tak: znaczy się zrobić sobie dzidziusia... dziś temp. lekko wyżej, jajnik lewy czuję więc dziś znowu go dorwę a co :tak:
Błonka, Bree.... czekamy na wieści i koniecznie relację jak i co ?
BUZIOLE DLA was kochane....

Do góry