reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kwiatek a smęć ..mało to razy ja smęcę ....
to nasz azyl-i radość i smęcenie jest naszą częścią ..
przytulam..

Koralikowa o matkooo..
świrów nie brak ..

napisałam do Błonki ,że Bree juz po zawodach ..
odpisała
BRAWO!!!

a teraz dostałam smsa:

zmiana planów...nie dostanę testu oxy tylko test uczuleniowy
co 2 h ma ktg i nic wiecej do jutra..

nie wiem o jaki test uczuleniowy może chodzić
napisałam Jej ,że my tu wszystkie z &&&& na posterunku jesteśmy ..

Nikusia,Cora no ja sama siebie podziwiam jak mam być szczera...jeszcze w dni ,w które pracowałam to było jako tako ,ale dzis ,kiedy mam od rana wolne-masakra !!

widzę że wiadomości od Błonki przekazuje mama wiec ja już pisać nie bede :)
"napisała tylko że u niej nuda co 2h ktg jej beda robić jak Krzysia pisała:tak:

dziewczyny ale pomysł z grupą na FB super:))) jaki szał jest tam hehehehe fajnie..... dodałam wyderzenie o bree:) :tak:

Hej dziewczynki troszkę tu nie zaglądałam ale muszę podzielić sie fajna wiadomością w poniedziałek byłam u gina i po 3latach starań mam owulacje i jest piekny spory pęcherzyk i zalecenie tulić się i tulić i mam pytanko kazał mi przyjśc do niego po tygodniu na usg powiedzcie mi co on mi tam wypatrzy bo jeśli doszło do zapłodnienia to raczej tego nie zobaczy chyba że sie myle albo na co innego bedzie patrzył czy pęcherzyk się uwolnił jak myslicie czemu kazał mi tak szybko do niego przyjść?

reklama
Do góry