reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem na chwilę ..siostra nie dzwoniła więc chyba P.zostawili w szpitalu..
jutro tam będę to się wszystkiego dowiem .....

tata jutro ma operację -proszę Was kochane o &&&& i ciepłe mysli-będę wdzięczna !!!!

Nikusia ,Koralikowa-dzięki za wsparcie...doceniam .

Cora tak,tak-głupota ludzka czasem nie zna granic...niestety.

Olusia no problemo :)) pytaj ..zawsze któras odpowie ;)
powodzenia w działaniach ...a pęcholki pękają różnie czasem przy 20mm a czasem przy 24mm..

Nikusia popisowo wyprałas galoty :))
gratuluję :-D:-D

ja wlece do Was dopiero jutro wieczorem jak wrócę z Pomorza.

ściskam Was wszystkie i do napisania ..

WITAM SIĘ PIATKOWO - PRAWIE WEEKENDOWO :-):-):-)
Corazon - muszę zerknąć bo też się chcę pośmiać a co ? ;-)

Kahaka tak...dlatego mam monitorować betę, jak tylko będzie tzw. ciążowa to w pracy mi dadzą Clexan i ponoć całą ciążę...ale najpierw MUSZĘ KUR...ZAJŚĆ....no:tak:
MAMA ZA TATĘ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby było dobrze...
a gacie tak wyprałam i to jak by mało było nowe :baffled::dry:
Co do pęcholków to mój chyba cały czas się kluje bo booooooli...ale to dobrze, bo nigdy nie bolał...
DZIEWCZYNKI MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH WETERANEK:tak::tak::tak:
BŁONKA &&&&&&&&&&&&&&&&&

Błoneczka pisała smska" Nie śpie od 5:30 Strasznie sie trzaskają. o 24 słuchają ostatni raz tętna a pierwszy raz przed 6 rano. potem chodzą z ciśnieniomierzem i termometrem... potem ksiadz..obchód lada chwila i potem już sie nie chce spać. Co 2h to tętno trzeba sprawdzać wiec nie pośpię:| dziś ide na próbe z oksy i może ruszy coś. Ja chce do domuuuu" odezwe się po próbie oksy:)

rozumiem ją doskonale...:sorry2:

Biore się za pracę. narazie papaaa

cora... daj sobie spokoj. kasowanie postow i rozne inne dziwne akcje wszyscy moga tolerowac ale obrazania kolezanek nie. Bardzo grzecznie Cie prosze o opanowanie i ugryzienie sie w jezyk od czasu do czasu.

bez odbioru.

Widzę, że ktoś tu gości, na szczęście nie wiem co pisze:)))
Ale ostrzeżenie za pisanie na wątku Weteranek bynajmniej poprawiło mi humor od rana! :-D
Dziewczyny...ciiiiiiiiii bo nam wlepią ostrzeżenie:)))

reklama
Hej,
mama &&&&&&&& za Tatę!
pok, weź się zastanów, co Ty piszesz :sorry2: bez odbioru :-p

Ja nie pospałam za bardzo dziś, mała w nocy jak się obudziła, tak przez godzinę nie mogła zasnąć, ech.
Kinga, miłej pracy!
Nikusia, zajdziesz, zajdziesz!

Do góry