reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kasiu nja w rocznice:))))

mamita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja padam,,ta papierologia mnie wykonczy,,dupa od siedzenia mnie boli,oczy od pisania,a place od wklepywania...grrr

witajcie :)

Koralikowa dzięki :)
wytchnienia zyczę ..

Błonka no to i Tobie wszystkiego naj na kolejne lata we wspólnym szczęściu ,miłości i zrozumieniu ;)
bądźcie dla siebie najlepszymi przyjaciółmi :)!!

ja nadal zawalona z zatokami ,źle spałam ,głos nadal jak chłop..odwożę dzieci ,wlecę po zakupy na obiad i zakopuję się w kołdrę..

miłego babki..

Witam się czwartkowo :-)
CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ, ŻE DZIŚ DLA MNIE I MOJEJ RODZINY DZIEŃ SZCZEGÓLNY!!!!
DOKŁADNIE7 LAT TEMU O GODZ. 15:55 siłami natury po 5 godz. porodu w wodzie na świat przyszło moje jedyne dziecko!!!!!
KOCHAM JĄ NAD ŻYCIE I BOGU ZA TEN CUD DZIĘKUJĘ.... nieśmiało poproszę o powtórkę :tak::-)
Mama - obyście znaleźli jakiś super lokal :tak:... a reszta sama się ułoży... Zdrówka życzę, jak nie musisz to spod kołdry nie wyłaź :tak:
BŁONKA W TAKIM RAZIE NAJLEPSZEGO KOCHANA I DLA WAS...ŻYCIA W MIŁOŚCI I SPOKOJU :tak:
Koralikowa - no coś o papierach wiem... wczoraj 220 stron przerobiłam aż drukarka się zagrzała:cool2:...ale co mnie to niech się przegrzewa...
Kinia - jak dzisiaj się czujesz???
Balbinka -
jak chlebuś ???
ZJOLA?????????????????????????????? Dawno nie zaglądała ????
MIŁEGO DNIA!!!!

NIKUSIA 100 lat dla Waszej solenizantki :-)

Jak ja sie czuje? kiepsko... mam zawalony nos i w nocy męczył mnie kaszel :// tak wiec choróbsko nie odpuszcza jeszcze...
I tak jak widzisz lece z temp w dół..

u nas pada... a ja do pracy musze iść.
ech...
Miłego!

Dzień dobry :tak:
Nikusia, sto lat dla córci!!!! Niech zdrowa rośnie :tak: I dla Ciebie z tej okazji buziaki, bo w końcu to Ty ją na świat wydałaś :-D
mama, no no, poważne plany! Fajnie, życzę, aby się udało, tak jak sobie zamarzyłaś! No i zdrowia!
Kinga, Tobie też! A temp rzeczywiście może być wyższa z powodu przeziębienia albo....ciii ;-)
Błonka, Wam również wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!! Radości z Zosi i z siebie nawzajem :)

Mnie wczoraj mąż przywiózł sushi na kolację, mniam mniam.
Dzisiaj pogoda beznadziejna, spaceru nie będzie. Idę bo Agatka ryczy.

DZIĘKUJĘ :tak: JESTEŚCIE KOCHANE!!!! Wycałowałam ją dziś 4:50 na śpiocha ale widziałam, że przez sen się uśmiecha... och jakby to było wczoraj :sorry:...no zaraz się poryczę nooo....
Kinia - a wiesz co...ja tam &&&&&&&&&& bo mimo wszystko wiele razy widziałam takie chorobowe początki ciąży...trzeba wierzyć...i niestety czekać!!!!
Kahaka - suhsi....mh... chyba bym do ust nie wzięła... ale skoro mówisz, że mniam...to super... a Agacie utulaj...u nas też pada :-(

Nikusia, a czemu byś do ust nie wzięła? próbowałaś? Mnie za pierwszym razem nie samkowało, ale za drugim...Mniam, uwielbiam sushi. Tam nie ma nic niezwykłego - ryż, rybka, jakieś warzywa...

reklama
Dziewczynki melduję, że żyję ale czasu na pisanie brak. Egzamin się zbliża wielkimi krokami!
Dodam tylko, że jak była ładna pogoda, to śmigałam na motórku. Melduję, że w ciągu czterech wypadów zrobiłam 690 km :biggrin2:

Nikusia - wszystkiego najlepszego dla córci :tak::tak::tak:

Buziaki dla wszystkich

Do góry