reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej dziewczyny! :-)

Kahaka, najlepszego z okazji 3 rocznicy :-)
Błonka - Zosieńka jest cudna!!! :rofl2:
Kinga, zdrówka życzę :tak:

Mama, Koralikowa, Nikusia, Bree, Esmeralda, Kora, Kwiatuszq, Lopop, Mari, Martusia, MMM, Palemka, Suzi, Tymonka, Zjola, Wikulaa, Pyscek, Ola (kogoś pominęłam? :confused:) - miłego dnia Wam życzę, staraczkom II oczywiście ;-)

U nas pogoda się popsuła :crazy:
Ja zagniotłam już ciasto na chlebek, za 3 godzinki będę piekła. Myślę nad obiadem - mam cukinię, patisony, piersi z kurczaka. Chyba leczo jakieś zrobię :tak: dodam cebulkę, paprykę, pomidory. Coś trzeba wyczarować ;-)
Patisonek zaczął przesypiać całą noc :tak: wczoraj skończył 7 tygodni i od kilku dni prosi już na spacer! Zdolniacha mój kochany :cool2:
W listopadzie jedzie do nowej rodziny, aż do Hiszpanii (jak już o tym pisałam, to sorki :sorry:). Będzie się nazywał Pontus. Szkoda, że tak daleko od nas... Ale mam jeszcze 2 miesiące na rozpieszczanie mojego "wnusia" ;-)

Dopijam kawkę i zabieram się za robotę ;-)

KAHAKA najlepszego z okazji rocznicy! 00020155.gif

u mnie dziś lepsze samopoczucie ale tempka dziwnie podwyższona nadal :/// ech zaznaczam jako zakłócona bo nadal mam katar.

Kahaka- skoro mąż chce to do dzieła :tak:
Balbinka - 7 tyg już ma :szok: matko jak ten czas leci... No i rzeczywiście daleko ale taki los...No ja na dziś zero pomysłów obiadowych mam :cool:...no sama nie wiem co jeść będziemy bo przecież zanim wrócę, zanim zrobię to zdechnę z głodu no :eek:

Koralikowa - dziękujemy również miłego... u nas lada chwila i lunie jak nic a tak było ładnie ...
Kinia... no na dwoje babka wróżyła... albo dzidź albo choroba...ja obstawiam 1 :-):tak::tak::tak: czego życzę nam tu wszystkim :happy:

Nikusia, ja też nie wiem kiedy te 7 tygodni zleciało :eek:

Mąż mi wczoraj kupił śliczne słoiczki na przyprawy i dzisiaj jadę do babki kupić jakieś fajne, pachnące + laski wanilii bo mi się skończyły :tak:

Nikusia nie sądzę aby dzidz bo tak wysoko jeszcze nigdy nie było u mnie. to pewnie na ten katar! i tylko czekać aż zacznie spadać........ zobaczysz :-(
3mam kciuki za ciebie!

Kinia ...no kurcze wiesz... co ja Tobie mówić będę!!!
Ja mam przed sobą 2 najważniejsze dni i nawet na betę lecieć i kasy wydawać nie będę musiała więc ja Wam za 2 dni powiem czy coś na rzeczy jest...
No jeśli nie znasz aż tak dobrze swojego organizmu to musisz poczekać... Staraliście się tak :tak:...więc najważniejsze zrobione - teraz trza czekać :tak:
Balbinka - ja też muszę kupić sobie pojemniki ale czekam na dopływ gotówki :-D...tylko kiedy to nastąpi :eek:

reklama
Nikusia, mój eMek wyczaił wczoraj w Ikea 4 słoiczki na przyprawy za 6zł i wziął dwa komplety :tak: ja wcześniej oglądałam podobne, to prawie 3zł jeden...
Jeden kupił większy za 7zł, bo do cukru waniliowego miałam taki brzydki. A ja robię sama cukier waniliowy, więc się przyda :tak:
Jeszcze muszę poszukać niedrogiej karafki, bo chcę ekstrakt z wanilii zrobić i nie mam za bardzo w czym :cool:

Do góry