reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

mama, pamiętam...Też mną to wstrząsnęło wtedy...Okropne rzeczy się dzieją :-(
kwiatek, chciałabym nie czuć senności o 3.35, jak Agatka się budzi hehe.
Balbinka, dobrze, że ktoś w porę zareagował :sorry2:

reklama
hejj
Jestem o dzio,nnawet szybko...17..wow...

Moj juz jedzie do PL....wiec musze isc na zakupy,,bo nie mam nic na kolacje...

mama ja pamietam Pati
[*]...to był wstrząs:((

kasiu o masakra
[*]...

balbinko ja bede plywac w tej papierologii..

Na weekend do domu wzielam paiery,,ale znajac zycie nic nie zrobie,hee
ale mocy urzedowej nabira jak poleza:)))..

Ja zjadam chinszczyzne....potem zakupy,,bigosik sie robi...

Kahaka ................ brak słów ...
tragedia..
pamiętasz jak całym bb wstrząsneła wiadomość o śmierci Pati26:-(
miała 2 synków...była w ciąży z córką i w 8 m-cu kiedy jechali dokupić z mężem wyprawkę dla Weroniki zginęła.....
młoda ,piękna kobieta w ciąży odeszła..a z Nią Weroniczka....
ryczałam jak to czytałam jak bóbr...

a to juz 2 lata jak zginęła...też był poślizg...

Balbinka dziękuje za pomoc kochana ..dałam rade i jeszcze z Bonusławem na spacerek poszła ..kończe kawe i jade po Zuzu..
a co teraz z Patisonkiem ?? zostaje u Was?

Lopop i ja tulę z powodu psiaczka :((((

hejka

Mama ja co troche tu wpadam zobaczyc co u Ciebie,widze ze chora to od razu zdrowka zycze
Pati i ja mpamietam pisala z nami na forum,miala termina na kilka dni po mnie,dojsc do siebie nie moglysmy,taka dobra osoba

buziaki

Dorotko kochana :)) witaj ;)
ja miło ,że wleciałaś ;)
dziękuję ;**

ja Tobie zyczę wszystkiego naj na kolejne Wasze współne lata w miłości i szacunku :) widzę ,że niedawno mieliście rocznicę ślubu

a ja kochana już z zajściem dałam sobie spokój ..po takim czasie trzeba już pokornie przyznać przed samą sobą ,że już nie zajdę i zajęłam się drugim swoim marzeniem czyi otwarciem gabinetu ..i po nowym roku sie za to biorę :))

ukochaj ode mnie dziewczynki ;)))

dzieki kochana ukocham moje perelki,Ty swoje tez ukochaj,
a co za gabinet otwierasz po Nowym Roku
wiesz ja caly czas mocno trzymam kciuki i wierze ze jeszcze los Was obdarzy czyms pieknym,bo TY taka dusza czlowiek jestes:-)
rocznice mielismy,za zyczonka slicznie dziekuje

Dorotka ja jestem kosmetyczką i taki też salon otwieram..
będzie też ze mną kumpela fryzjerka.
obie założymy swoje działalności osobno ,ale wynajmiemy 1 gabinet ,żeby ciąć koszty ;-)
ukocham moje bąki jak zejdą na dół bo teraz dokazują w góry:-p

ja mam 33 lata..Tomi 40 ..czas już się pogodzić...
jak zrealizuję drugie marzenie czyli gabinet to zostanie mi jeszcze jedno :)) podróż do Nowego Yorkuuuuuuuu:)))))

Kinia- czemu wykres schowałaś ???Coś na rzeczy jest
cool2.gif
no i jak się czujesz???
a usunełam z suwaczka bo mnie irytuje :-D hehehe nie ma na co patrzeć mówię Ci ;-)

ja szaleje w kuchni... na moment do was zaglądam
buziolki!!!

reklama
to zycze Ci tego z calego serca pierwszego marzenia juz niedlugo,drugiego w niedalekiej przyszlosci i trzeciego z nieswiadomosci
wiesz ja czasami jak patrze na take male dopero co urodzone to tak czasami mysl o trzecim mnie nachodzi,ale potem zaraz schodze na ziemie,na mysl o tym ze moze w tej trzeciej musialabym sie na maxa oszczedzac i rodzic przez cc to wracam do rzeczywistosci i mowie zeby opatrznosc sama zadecydowala bo mnie lek nachodz

Do góry