reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

wykruszają... suzi dzieciata... koraliczek w ciazy..., kahaka dzieciata, amalfi dzieciata, esme dzieciata... bree dzieciata, no nie zlicze.... juz sama sie gubie w nickach :D macku tez dzieciata, lopop w ciąży eh :) pięknie!

reklama
Hejka babki :)

Ja już chyba do dzieciatych nie dołączę, ale za to mam za sobą wspaniały weekend. Po raz pierwszy w roku jeździłam na moim motorku :) Miałam takiego pietra, że nawet żałoba musiała na chwilę się wyłączyć. Było cudownie!!! Mamy w planie we wrześniu wyruszyć na motorkach nad morze. Cała Polska do przejechania! Już nie mogę się doczekać!

Ściskam Was wszystkie mocno.

P.S.
Dobrze, że jesteście :)

zjola może się spotkamy bo my koniec września moze sie wybierzemy :) zahaczymy o 3miasto moze bo tam rodzina mojego m.. nie lubimy ale wypada sie przywitac jak juz taki kawal pojedziemy.. a myslimy o Łukęcinie.. byl tam spokoj kiedys

Hello!

Babeczki, u nas pranie i pakowanie, bo pojutrze juz lecimy na pierwsze mniejsze wakacje.
happy.gif
happy.gif
W sobote wesele mojego wujka, a w niedziele powrot i poniedzialek znow lot, tym razem na Wegry! Ja tylko wymieniam zawartosc pralki, rozwieszam, skladam... Ufff... Jutro masa zalatwien, a w srode wio!

Zycze Wam milego dnia i sciskam! Bede w miare mozliwosci!

Nikusia - dokladnie tak jak piszesz! ;-)

Koraliczku - dziekuje! ;-)

hej

Blonia a o sobie zapomnialas?? tez jestes dzieciata:)))
z
jola o kurcze bombowe plany...juz widze ciebie pomykajaca ech...super zapewne bedzie..welkie marzenia amsz dos pelnienia....

mary :))

A ja rozwalilam ladowarke od lapka i zaraz mi apdnie,,grrr

Koraliczku - ja muszę mieć plany, bo ja zdecydowanie stacjonarna nie jestem. Muszę się gdzieś włóczyć, wtedy wiem, że żyję.

Dziewczyny, jaki macie poziom AMH- czyli Hormon anty-Mullerian? Jestem ciekawa, bo chyba muszę powtórzyć badanie, bo miałam je rok temu robione.

reklama
Do góry