reklama

Staraczki Weteranki...

mary ja super,tyje hee..6kg na plusie:)))...oo ja tez belfer:)))...super ze w zawodzie it o dwujezycznym:)))

NIkusia no ja wierze ze ty usiadziesz..chcesz pracowac??..a ty gdzie pracujesz wogole?? a wy znacie wasze przyczyne poronienia(sorry ze pytam)....i nie chcesz isc na L-4??
Ja tylko wrzesien przepracuje i L-4 ciagne...

zjolus wierze,ze nawet np,pijac kawe ja zawsze mowilam zadzwonie do babci jak sie robilo bawarke itp i tak piuerwsze pare miesiecy..ale juz minelo...i wiem ze czuwa nade mna zawsze:))) dasz rade,ty dzielna babiczka:)))

Błonia zosiek to istny skarb co?? biega skacze..wszedzie pelno,az milo popatrzec...a ty zapewne sie nalatasz za nia hmm??

NIKUSIa najlepszego kochana:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Zjola ja podobnie jak Blonka mysle o Tobie codziennie. Jak musi Ci byc ciezko. I zawsze w takich momentach przychodzi refleksja ze stresujemy sie glupotami a przeciez najwazniejsze ze jestesmy zdrowi.
Nic nie ukoi Twojego rozzalenia zadne slowa tylko czas. Ten bol nie minie bedzie tylko znosniejszy. Strasznie mi przykro.
(*) dla Twojej Mamusi.

Koralikowa znasz juz plec?

Mery- ale to oznacza, że się nie zabezpieczacie i ewentualną ciążę przyjmiecie z radością:tak: To dobrze...
Błoniu- to super, że Zosia taka grzeczna. Moja córeczka też należała do tych grzecznych dzieci. Serio jak czasem słyszałam jak dzieciaki dają do wiwatu rodzicom to z mężem Bogu dziękowaliśmy za takiego aniołeczka.
Koralikowa- no ciężko cięzko mi usiedziec...a jak już się dobrze czuję to istna masakra bo nie usiedzę :sorry: ale pracę mam biurową, więc luz..żadnego dźwigania itd. No tylko, żeby nie te dojazdy i wstawanie o 4:30 to na prawdę nie byłoby na co narzekac. Poza tym wiesz... ja mam umowę o pracę ale drugą umowę tzw. dodatkową mam na zlecenie. jak polecę od razu na L4 to dupa sporo forsy mniej. A teraz biorę przecież drogie leki wizyty u gina no koszty ogromne...także chciałabym ambitnie do listopada chociaż pojeździc. Oczywiście jak będzie wszystko oki.
Nie znamy przyczyny poronienia. Dr kazał nie wnikac tylko odpoczywac, nie myślec itd. a ponieważ ja mu ufam całkowicie to posłuchałam no i kropek ma już bijące pięknie serducho także warto było ...nie wnikac nie stresowac się nie pytac itd.
Miłego dnia dla was kochane.

hej

Witam sie z kawa:)

meble sie u mnie składają...jupii...

mary pogłaszcze,,a tu dla ciebie i nie tylko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mari no kope lat....niestety nie znam płci jeszcze,,chowa sie,,dupka odwraca..yhh

Nikusia i bardzo dobrze lekarz ci powiedzial,,super,,nie wnikał skoro nie potrzeba i masz sie nie stresowac,,super lekarz,,,i swietnie ze masz lekka prace..

piaska no troche zaciazyło i to po wielu latach....
Bo tu bylo duzo nas wiecej....teraz maja dzieciaczki juz:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry