Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cóż wzruszające bardzo.
Mer beth- Bardzo Ci dziękuję... jesteś jedną z wielu osób, które wiedziało ile przeszliśmy także trzymaj kciuki i dzięki . a i chyba takie podejście jak masz jest najważniejsze. A przypomnij kochana w zawodzie praca tzn gdzie ? :-)
A ja jestem z wyksztalcenia nauczycielem, a ze mieszkam za granica to bede pracowac z polskimi dziecmi jako nauczyciel dwujezyczny.
Moje podejscie chyba juz inne byc nie moze... Tez przeszlismy swoje w ostatnim roku i ja juz starankom i planowaniu mowie NIE. Wiec niech sie dzieje, co chce. ;-)
Fajnie, że w zawodzie będziesz pracowała. Ja gdyby nie finanse poszłabym od razu na L4. Ale jesienią mam sporo pracy tzw. dodatkowo płatnej a skoro zamierzam potem korzystac z macierzyńskiego rocznego to muszę chociaż do Grudnia pociągnąc
choc na prawde nie wiem jak dam radę
Wstawac o 4:40 jeździc 1,5 godz. w ciasnym pociągu ...jeszcze lato-jesień jak cię mogę ale od listopada taka ciemnica, zimno albo mrozy ...no nie wiem
się jeszcze zobaczy.Ojej to super.Fajnie, że w zawodzie będziesz pracowała. Ja gdyby nie finanse poszłabym od razu na L4. Ale jesienią mam sporo pracy tzw. dodatkowo płatnej a skoro zamierzam potem korzystac z macierzyńskiego rocznego to muszę chociaż do Grudnia pociągnąc
choc na prawde nie wiem jak dam radę
Wstawac o 4:40 jeździc 1,5 godz. w ciasnym pociągu ...jeszcze lato-jesień jak cię mogę ale od listopada taka ciemnica, zimno albo mrozy ...no nie wiem
się jeszcze zobaczy.
Kochana widzisz ja powiedziałam mężowi, że gdyby nie daj Bóg temu maluszkowi się coś stało to ja już dziękuję konice starań, koniec nawet myślenia, że mogłoby byc...nie przeżyję tego. Zresztą ...nie chcę nawet o tym myślec, chcę byc dobrej myśli.
A znacie przyczyny tcyh 3 poronień bo 3 razy to już nie przelewki...może masz zespół antyfosfolipidowy?