• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Moniusia
No mam nadzieje ze wam sie uda bez invitro :-) noooo dopiero co panikowalam a teraz ... tez panikuje :-P
&&& za wizyte u endo!

Karola
Zdrowka!:-) i oby wredota nie przylazla!

Karola, Kochana, zdrowka duzo!!!

Miss, dziekuje :** masz juz termin cc?

Monisia, kciukasy za endo, musi byc dobrze :))

ja wlasnie wrocilam z mojej pobliskiej przychodni, beta 30 zl, wyniki w pn, ale w drodze wyjatku (Chyba moje blagalne spojrzenie zrobilo wrazenie :-D) podadza mi telefonicznie jutro po 15.00. Czyli ten pierwszy wynik tez bede miala jutro, jesli dobrze pojdzie na stronie internetowej. Jakie zacofanie tutaj, w mojej rodzinnej, bardzo Malej miejscowosci wyniki sa tego samego dnia o 13 a w takim Trojmiescie trzeba tyle czekac, szok.

reklama
Karola, Kochana, zdrowka duzo!!!

Miss, dziekuje :** masz juz termin cc?

Monisia, kciukasy za endo, musi byc dobrze :))

ja wlasnie wrocilam z mojej pobliskiej przychodni, beta 30 zl, wyniki w pn, ale w drodze wyjatku (Chyba moje blagalne spojrzenie zrobilo wrazenie :-D) podadza mi telefonicznie jutro po 15.00. Czyli ten pierwszy wynik tez bede miala jutro, jesli dobrze pojdzie na stronie internetowej. Jakie zacofanie tutaj, w mojej rodzinnej, bardzo Malej miejscowosci wyniki sa tego samego dnia o 13 a w takim Trojmiescie trzeba tyle czekac, szok.

Bo trójmiasto większe. Więcej chętnych na badania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry