• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Helol;-)

Ja tak mysle by sie zdrzemnac chwile;-) przed nocka.

Jugoslawa oj ty niedajesz znaku;-)

Anula no wlasnie niewiem co jest grane;-)

Miss kochana bys mi pewnie troszke wyjasnila ale peenie szykujesz sie juz do szpitala , trzymja sie kochana;-)

Anula czytalam...i owu musiala byc bo jesli temp jest wyzsza to znaczy ze progesteron zostal ueolniony czy jakos tak...
niezle jaja;-) a jakis ponad tydz. Mialam taki sluz jak na owu...a dobra...czekam na @ ktore niewiem kiedy przyjdzie;-)

Jak mi sie niechce isc na te nocke ze koniec:/

Anula i jak wizyte masz ogarnieta?
Nic bede czekac...zaluje ze tej temp niemierzylam:/ wszystko by mi wyjasnila...a tak sie sytuacja potoczyla ze stwierdzilam ze bezsensu jak zawieszamy starania...
A jak tam w pracy? Dobrze ze sie niezwolnilas zawsze jakis grosz;-)
Kiedy planujesz isc na l4?

Karola wiesz ile bym dala zeby posiedziec w domu?;-) gdyby nie to szkolenie co dla mnie szykuje to bym na l4 poszla! A co odpoczac trzeba...od jakiegos czasu jade ciagle po 6 dni...czlowiek zmeczony jest:/

A wogole ja mam urlop zaplanowany na druga polowe czerwca mam nadzieje ze pogoda dopisze!!!

Lux, zgodze się z Toba. Nie ma nic gorszego niż nocki;/ Ja tam jestem zwolenniczką 1 zmian. Zrobisz swoje i całe popołudnie dla sibie:)

Julia, może akurat @ szybko przylezie, a jak nie to się okaże, że jakaś niespodziewana owulacja:) A na teście dwie krechy sie pojawią:) kciukam z całych sił:)

Madziolina, u ciebie też pewnie się udało, bo niby czemu nie:) Ale by było fanie jak byśmy teraz jedna za drugą zaciążyły:) No i życze córy:)

No właśnie, a gdzie Diore? Przecież ona już po terminie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry