• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej my bylismy w miescie na zakupach a Tomek byl u fryzjera, pogoda piekna
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
na obiad zrobie jajka sadzone, kalafior z bulka tarta i piuree
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

reklama
Hejo:)

Martaha, gratuluje:) No i wreszcie posypały się nam kreseczki:)

JAzza, ja chętnie przyjme każdy przepis, bo ostanio mnie naszło na pieczenie, wiec jeśłi coś masz fajnego to dawaj:)

Jugus, jak tam? Przylazła @?

Anula, Lux, ale macie bojowe nastroje;p Chyba bałabym się Was spotkać wieczorem w ciemnej uliczce;p

Blair, gratuluje córci:)

JA się czuje narazie standardowo, ani dobrze, ani źle. Ani @ ani ciążowo, ale to jeszcze czas. Do 21 maja. Cyce coś dzisiaj mnie bolą, ale to pewnie po owu. Jakoś nie czuje tego cyklu, zeby się miało udać. Raczej nastawiam się na badania po @. Zrobie je i wszystko mam nadzieje się wyjaśni:)

Hejo:)

Martaha, gratuluje:) No i wreszcie posypały się nam kreseczki:)

JAzza, ja chętnie przyjme każdy przepis, bo ostanio mnie naszło na pieczenie, wiec jeśłi coś masz fajnego to dawaj:)

Jugus, jak tam? Przylazła @?

Anula, Lux, ale macie bojowe nastroje;p Chyba bałabym się Was spotkać wieczorem w ciemnej uliczce;p

Blair, gratuluje córci:)

JA się czuje narazie standardowo, ani dobrze, ani źle. Ani @ ani ciążowo, ale to jeszcze czas. Do 21 maja. Cyce coś dzisiaj mnie bolą, ale to pewnie po owu. Jakoś nie czuje tego cyklu, zeby się miało udać. Raczej nastawiam się na badania po @. Zrobie je i wszystko mam nadzieje się wyjaśni:)

pamietaja, takie chore i zmutowane stworzenia jak tesciowe trzeba tępic :-D

Ja nie dostąpiłam przyjemności poznania swojej teściowej z przykrych przyczyn ( zmarła zanim się z moim poznaliśmy), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mój M traktuje moją mamę jak swoją i jest fajnie:)

:/ Jutro do pracy;/ A tak fajnie się w domu siedziało:/

Ja nie dostąpiłam przyjemności poznania swojej teściowej z przykrych przyczyn ( zmarła zanim się z moim poznaliśmy), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mój M traktuje moją mamę jak swoją i jest fajnie:)

:/ Jutro do pracy;/ A tak fajnie się w domu siedziało:/

to ja tescia znam tylko ze zdjec, ja na nocke dzis jade do urwisow

Dobra dziewczyny, prosze o interpretacje 
Ostatni raz kochalismy sie wczoraj rano o 3. Czy dzis tez sie przytulac?
Wolala bym dziewuszke to dzis chybanie?
Jak dobrze interpretuje to owu powinna byc dzis, a od wczoraj od 3 w nocy to plemniczki chyba powinny przezyc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry