• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jestem i żyję :) dziś już mała do przedszkola pójdzie po chorobie, a ja mam dobre wieści : test pozytywny !!!! :tak:
Doczytam później i napiszę coswięcej, chociaż dziś może być ciężko bo nawał pracy po przerwie :-)

reklama
WitaM

Martaha123 kolejna z dobrymi wiesciami super;-) gratuluje kochana:*** wpisac cie na liste wyzej?;-) podaj wyliczona date porodu;-)

Anula ja tez mam grube i geste i takie siano mialam po ombre bo na dole rozjasniane, a teraz powiem ci bajka;-) znaczy wtorek po umyciu sie okaze jak na mnie zadzialalo;-)

Anulka88k a ty jak tam? Tez juz po terminie jestes....

Bardzo sie ciesze ze ruszyly sie 2 kreseczki;-)
Ja mam termin na jutro, wszystko pieknie by bylo gdyby nie cykl bezouwlavyjny heh.

Jazza kochana co u Ciebie?

Jugoslawa jak tam sytuacja u Ciebie?

Witajcie o poranku.

Julia - biedactwo, tulam mocno wiem jak to jest mieć ch...jowo w pracy

Jugosława - widzę że nie naświetliłam problemu wystarczająco, moj mąż jast naprawdę duży. Znam jego wymiary tylko że sklepy nie przewidują takich. np. obrączka powiększane 42, buty 49-50, kołnierzyk 49(i znajdź tu fajną koszule w takim kołnierzyku, a nie worek), chyba się skończy portfelem albo jakimś gadżetem- mój uwielbia wszelkie niepotrzebne gadżety.

Lux - jak ja się cieszę że do teściów mam 100 km. Współczuje kłopotów z żoładkiem, też mam się nie denerwować przez serce, nawet maliskę piję ale się nie da poprostu- chyba ten rok uwziął się na mnie i całą moją rodzinę, może jakiś urok?

Kamcia- ja już jakiś czas temu cały kg pomidorów taki miałam, tylko że już z listeczkami. Wywaliłam bo się bałam że w brzuchu wyrośnie :)

Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na wyniki testujących.

Misia to faktycznie ten twoj mezu duzzzyyy;-)
No troche sie ogarnelam z sytuacja w pracy, bo inaczej ciazko by mi bylo:/

Nic trzeba wstawac i moja kruszynke do przedszkola szykowac...obudzila sie o 7 ale wzielam przytulilam ja i zasnela dalej;-)
dzis musze jeszcze skoczyc na zakupy male...

Milego dnia;-)

Blair kochana mega gratuluje;-) coreczki sa super;-) oczywiscie pisz pisz nam tu;-)

Martaha kochana mono trzymam kciuki za Was&&&&&& musi byc dobrze! Innej opvji niema!!!

Anula to plan dobry;-) wbijaj do lekarza;-)

Dziewczyny co sadzicie ze jesli niema owu jest mozliwe ze temp jest wyzsza..tak jak zawsze po owu? Bo ja przed owu mialam tak 36,5 najwyzsza temp..a teraz w 34 dc mam 36,9 ( taka zawsze byla po owu lub wyzsza...)

reklama
Blair serdecznie Gratuluję ! ;-)

Jula tak tez uczynie ;-) a co do ovu to hmm no dziwne ze temp swoje a lekarz swoje. .. a moze ta ovu jest i poprostu na usg cos nie dopatrzone albo co .... infolik jeszcze zapodajesz czy juz niet?

Martaha Gratuluję i ja ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry