• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej:)

Madziolina, test owu marzenie, nic tylko działać. Trzymam kciuki, zeby ciążowy wyszedł taki sam:)

Luxi, no masz najprościej mówiąc przerąbane z tą teściowa. My mieszkamy z moimi rodzicami, ale na szczęście nie ma zgrzytów:)

HAruna, ja nie pomoge, bo sama zrezygnowałam z testów. Mniej więcej wiem kiedy mam płodne i to mi wystarczy. Tylko tak jestem w stanie wyluzować:)

u rodzicow tez mieszkalismy, ale moja mamusia moze se lapki podac z tesciowa moja cuowna :-D wolimy byc na swoim

reklama
Madziolina owocnych staran !

Jula też myslalam o keratynie,zwłaszcza że ja mam grube Włochy i szosza po myciu ....a plan ... jutro rejestruje się do gina ... bete powtórzę może we wtorek ... i zobaczymy ...poki co wszystko mi śmierdzi i węch mam chyba lepszy od psa ...siusiam non stop. ...cyce od wczoraj bola a lewy bardziej .... padam jak kawka ale jak juz w nocy cos mnie obudzi to koniec ...bezsenność ...dzisiaj od 4 do 8 sie meczylam a ok 9 juz mlody wstal ...czasem jajniki daja znac zwłaszcza prawy .... tak to spokój .... no i juz po terminie @ ...

A starego patelnia ....

Lux wytrzymałości ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry