• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Mysia A masz przepis na dobry sos chrzan koper? Ja kiedyś robiłam i mi niedobry wyszedl.

A ludzie to zawsze dziwni byli.
Szkoci jezdzac na wakacje na majorke nawet palca w morzu nie zanurza a w basenie cały dzień spedza

ja kochana robie tak ;) kroje 1 cebulke w kosteczke podsmazam na maselku tzn, tak tylko zeby sie zeszklila puzniej dodaje 3 lyzki maki i energicznie mieszam zeby grudek n8e bylo zadnych dodaje 0,5 l bulionu , potem odlewam troszke tego goracego bulionu do szklanki dodaje smietane hartuje to dolewam do sosu kroje koperek ilosc wedlug uznania ;) dodaje 3 lyzki chrzanu i gotowe

reklama
mmm... nawet mi nie mow ;) w ogole z Wami to czas mi tak szybko ucieka ;) a w pracy mam tak

Załączniki

• 1435830782526.jpg
    1435830782526.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Szkoci to w ogole sa dziwni ludzie

No co ty nie powiesz?

polecam sosik tzatziki pyszny jest daje sie serek homo ale ja wole z jogortem naturalnym jest bardzo ostry ale pychota

Ja tzatziki tylko z jogurtem greckim robie. Jak w oryginale jest. I tarkuje ogoreczka i troche czosnku. I gotowe.

ja kochana robie tak ;) kroje 1 cebulke w kosteczke podsmazam na maselku tzn, tak tylko zeby sie zeszklila puzniej dodaje 3 lyzki maki i energicznie mieszam zeby grudek n8e bylo zadnych dodaje 0,5 l bulionu , potem odlewam troszke tego goracego bulionu do szklanki dodaje smietane hartuje to dolewam do sosu kroje koperek ilosc wedlug uznania ;) dodaje 3 lyzki chrzanu i gotowe

Dziękuję juz zapisuje. A bulion to? Woda z kostka rosolowa/warzywna moze byc?

Kurcze jak dodać zdjęcie na telefonie. I waszych tez nie widzę. Dopiero na komputerze.

Na tel dodajesz tak.
Klikasz plusik w lewym dolnym rogu. A potem w prawym gornym masz 3 kropki i tam jest zalacz obraz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry