• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej hej kochane:-)

Lux również zycze Ci z całego serduszka, aby te plany się jak najszybciej spelnily i spelnia się zobaczysz kochana:tak:. A ta Twoja pracodawczyni to jakas chora na umyśle jest…:eek:

Szamie ciacho, pije kawke ;-) i jak zawsze zaraz zabieram się za prace;-). Piekna pogoda u nas, ale poranek zimny brrrr heh

Milego dzionka:-)

czesc, mnie dzis i jutro czeka maraton po miescie takze zalatana bede, pogoda fajna, bo chlodno jest i przyjemnie
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

A ja siedzę i pisze. Od wtorku bezrobocie. Musze do urzędu pojechać się zarejestrować. Szef mi powiedział ze rozmawiał z panią dyrektor o stanowisku. Będzie konkurs ogłoszony za tydzień i potem 30 dni na złożenie dokumentów. Mam nadzieje ze dużo osób się nie zgłosi. Ech ciężkie życie. A tymczasem ja siedzę i pisze publikacje. Powiedział mi jeszcze ze jak chce to mi wypisze wolontariat w tym czasie żebym mogła przychodzić.

reklama
Planuje szukać. CV mam napisane, nawet już coś wysłałam. Urząd raczej mi nie pomoże. Zobaczę jak będzie z ty konkursem i mam zamiar coś poszukać zgodnego z wykształceniem i zainteresowaniami, ale jak nic się nie ruszy w 3-4 miesiące to będę składać wszędzie. Taki plan, a jak będzie zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry