• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej kochane:-)

Misia trzymam kciuki za to, aby szybko cos się znalazło i za ten konkurs tez, nawet w wawie ciężko o prace, ale jak powiedzialas latwiej niż w innych regionach. Jak odeszla w grudniu z poprzedniej pracy to postawiłam sobie cel, ze do końca stycznia znajde i się udało, ale szukałam na maxa, codziennie mnóstwo cv wyslanych i potem codziennie z rozmowy na rozmowe i się udało, ale wiem, ze trzeba szukac na maxa i skupic się na tym, a efekt zawsze będzie i tego Ci zycze:tak:

Aschlee ale slicznosci, piękne wieści kochana:-D

U nas piekny sloneczny dzien sie zapowiada, piatunio wreszcie;-). Obowiazkowo kawka i ciacho i do pracy rodacy. Chociaz moze trza sie wziac za szukanie tego pociagu ze zlotem hehe:-D

Milego dzionka:-)

Hej laski,

aschlee: śliczne maleństwo. Super, że krwiak się wchłonął! Od razu kamień z serca :)

misia: trzymam kciuki za ciebie i za to, żebyś dostała pracę :) Nie widzę innej opcji jak ta, że rozniesiesz konkurencję zarówno w przypadku konkursu jak i ewentualnych rozmów kwalifikacyjnych w firmach przemysłowych :D

moniusia: powodzenia dzisiaj. Daj znać jak tam po weryfikacji. Trzymam kciuki!!!

lux: ale ta twoja była pracodawczyni to wywija. No ale tonący chwyta się wszystkiego. Na szczęście masz to za sobą, a co chce niech sobie gada. Ty wiesz swoje i wiesz, że masz rację :) Jak tam urządzanie mieszkanka?

jazza: może poszukamy razem tego pociągu ze złotem? Ja się zadowolę jednym wagonem :D Resztę mogę ci oddać :D

U mnie od rana pochmurno i deszczowo, ale to dobrze. Przynajmniej powietrze dobre do oddychania :)
Piąteczek dzisiaj :D Weekend za pasem :D

Udanego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry