• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia kciukale zacisniete baaaaaardzo mocno :tak: widze ze bierzesz zestawik podobny do mnie jak chodzi o ilosc ja teraz mam na razie 15 tabletek dziennie nie wliczajac Paracetamolu bo ten biore tylko w ostatecznosci .Teraz to juz na sam widok tabletek mi nie dobrze bleeee :-D ale co zrobic jak mus to mus

Luxi wspolczuje akcji z allegro i licze ze szybciutko uda sie rozwiazac ten problem :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej:-)

Misia kochana stolica wraca do normalności i wracają korki, dziś tez powtorka z rozrywki, musimy się przyzwyczaić na nowo hehe;-)

Cytrynka u nas wczoraj padalo po południu akurat jak z pracy wychodziłam bez parasola heh;-)

Lux uuuu wspolczuje przygod z allegro, ja tam rzadko zamawiam, bo raz się nacielam, zamowilam ukochane trampki skuszona cena, a potem szly do mnie ze 3 tygodnie, jak się okazało z Hong Kongu, a ten mistrz u którego zamawiałam na moje pytanie czy on je dopiero szyje napisal, ze ida z Kong Kongu:-D (hehehehe nie zartuje tak wlasnie napisał buc), do dziś nie wiem czy sa oryginalne, ale potem kupiłam w sklepie, zaplacilam więcej, ale mam pewność:tak:

Moniusia kochana widze, ze remont u Was idzie jak burza, pięknie, trzymam caly czas mega ogromne kciuki, aby było dobrze, wiec być tak musi:tak:

Anula hej hej co u Ciebie?

U nas dzis sloneczko, dopijam kawke i do roboty ;-)

Milego dzionka:-)

Jazza haha z Kong Kongu co za koles mogl chociaz dokladnie przeczytac skad zamawia.Ludzie czasem sa dziwni.

Luxi ja tez jeszcze w pizamie leze i popijam kawke.Kot mi na kolanach lezy i tak jakos szkoda mi go budzic

Jazza haha z Kong Kongu co za koles mogl chociaz dokladnie przeczytac skad zamawia.Ludzie czasem sa dziwni.

Luxi ja tez jeszcze w pizamie leze i popijam kawke.Kot mi na kolanach lezy i tak jakos szkoda mi go budzic

a moj klet sie znalazl, ale ktos go przygarnal i karmi a tam sa dzieci i nie mam sumienia go im zabierac :no: a jak urosl, jaki fajny jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry